Hier vindt u voorbeelden van STORM projecten

De nieuwe STORM Series is medio 2023 geïntroduceerd. Op dit moment worden elke week nieuwe projecten geïnstalleerd dus binnenkort veel meer projecten hier te bekijken!


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent SAG en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips

 


Special Sports  – Amstelveen

 

Project: Force 4

Special Sports Amstelveen wordt misschien wel de meest luxe club van Nederland. Een chique uitstraling  met een receptie zoals in een sterrenhotel gecombineerd met alle denkbare sport en wellness afdelingen.

Wij hebben een Force 4 dubbele poort geplaatst, 2 x 90 cm doorgang, 2 x ingang voor de leden met gebruik van het leden-polsbandje en straks ook met QR. Ook voor de uitgang dient er gescand te worden.

In samenwerking met:


Knetemann Quality Fitness  – Zoetermeer

 

Project: Force 1 Max

De familie Knetemann heeft 2 prachtige clubs in Zoetermeer en Voorburg. De vestiging Zoetermeer is grondig vernieuwd met de nieuwste generatie toestellen van TechnoGym en wij hebben de bestaande tourniquets vervangen voor een Force 1 Max zodat ook de entree weer een vriendelijke nieuwe uitstraling krijgt. Ook hebben we een Force 1 geplaatst in de gang naar het zwembad en sauna voor de leden die hier toegang hebben. Ingang: QR plus de bestaande RFID passen. Uitgang: leden moeten op de EXIT knop drukken. NIEUW: inclusief sensor die er voor zorgt dat er geen misbruik van de EXIT knop gemaakt kan worden!

In samenwerking met:


Leisure World  – Dronten

 

Project: Force 1 Max

Leisure World in Dronten is een prachtig en zeer groot multifunctioneel sport- en fitnesscentrum. De voormalige ijshal is recent voorzien van 17(!) indoor Padelbanen. Wij hebben voor de fitnessafdeling de bestaande tourniquets vervangen voor een Force 1 Max. De leden kunnen door beide poorten gecontroleerd naar binnen, de 2 RFID lezers van Boss zijn door ons ingebouwd. Uitgang is vrij, leden stappen in de poort en de sensoren zorgen ervoor dat de deur open zwenkt.

In samenwerking met:


Knetemann Quality Fitness  – Voorburg

 

Project: Force 1 Max

De familie Knetemann heeft 2 prachtige clubs in Zoetermeer en Voorburg. Wij hebben de bestaande tourniquets in Voorburg vervangen voor een Force 1 Max zodat ook de entree weer een vriendelijke nieuwe uitstraling krijgt. De vloerplaat plus rand zijn ter plekke aangepast zodat de hele unit exact past tussen de glazen panelen. Ingang: QR plus de bestaande RFID passen. Uitgang: leden moeten op de EXIT knop drukken. NIEUW: inclusief sensor die er voor zorgt dat er geen misbruik van de EXIT knop gemaakt kan worden!

In samenwerking met:


Aarts Sport  – Lisse

 

Project: Force 1 Max

Aarts Sports in Lisse is van oudsher al een prachtig centrum. We hebben de bestaande tourniquets vervangen voor onze Force 1 Max. Die past precies in de doorgang naar de receptie. 1 poort wordt gebruikt voor ingaande registratie  en de andere voor vrije uitgang. De RFID lezer van Virtuagym is ingebouwd en aangesloten. Alles is op onze  vloerplaat gemonteerd waar alle bekabeling in is verwerkt.

In samenwerking met:


Health Center Hoenderdaal  – 

Driebergen

 

Project: Force 2

Health Center Hoenderdaal is een toonaangevend multifunctioneel sportcentrum, fraai gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Ontspanning, ontmoeting en overwinning is waar het om draait. Binnen-en buitensporten, van golf, tennis, padel, tot aan een fraaie fitnessafdeling. We hebben de bestaande tourniquet( zie foto) vervangen voor onze STORM Force 2. De vloer zat vol met gaten, we hebben een extra grote vloerplaat gefabriceerd die precies de breedte van de hal bedekt. SpeedGate in het midden en we hebben ook 2 glazen panelen geplaatst om het verder af te sluiten.

In samenwerking met:


 XNRGYAmsterdam

 

Project: Force 2

XNRGY is een prachtig en gezellig Padel centrum met 10 indoor banen waar ook de top van Nederland van Nederland speelt en traint onder leiding van veel Spaanstalige trainers.

De fitness afdeling heeft dezelfde aanpak met veel persoonlijke aandacht. Voorheen liep iedereen maar naar binnen, nu is de entree van die afdeling nog steeds vriendelijk maar je moet uiteraard wel een abonnement hebben of een dagpas. Let op de vloerafwerking van onze vloerplaat, we hebben dezelfde vloer gelegd als in de fitness met overeenkomend visgraat motief. Alle bekabeling mooi in de plaat verwerkt. 

In samenwerking met:


Plaza Sportiva  –  Groningen

 

Project: Force 1 Max

Plaza Sportiva is gevestigd in het Euroborg complex waar ook het voetbalstadion van FC Groningen te vinden is. Het luxe centrum heeft alle afdelingen flink vernieuwd, nieuwe fitnessapparatuur geïnstalleerd en nu ook de entree naar de fitness gemoderniseerd. We hebben de tourniquets vervangen voor onze Force 1 Max, een dubbele poort met 2 maal 55 cm doorgang. Alles op een vloerplaat, de RFID lezers van Boss netjes ingebouwd, geen kabeltje te zien.

In samenwerking met:


Eldik  –  Ter Aar

 

Project: Force 2

Eldik in Ter Aar is een gerenommeerd bedrijf voor professioneel gereedschap. Online maar nu ook een fraai magazijn met winkel. Klanten moet zich voor een bezoek online of op locatie aanmelden, krijgen een QR code waarmee ze vervolgens toegang krijgen bij onze STORM Force 2 SpeedGate. De bekabeling van onze SpeedGate en QR lezer gaat normaal onder de vloer maar loopt hier bovenlangs, via de onderdoorgang van de 2e etage. Links en rechts komen nog stellingkasten waardoor de ruimte verder dicht wordt gemaakt en de bekabeling netjes wordt weggewerkt.

Als u nog mooi gereedschap zoekt: Eldik.shop

 


Koster Sportclub  –  Delft

 

Project: Force 1

Koster Sportclub is een van oudsher bekende en gezellige club in Delft. Pauline en en haar team zijn actief op het gebied van sport, voeding en coaching We hebben de tourniquet vervangen en een Force 1 geplaatst op een vloerplaat.  Leden moeten voortaan zowel in-als uitchecken met hun pas, de RFID lezers van Boss hebben we ingebouwd en alle kabels weg gewerkt.

In samenwerking met:


Fitter Brakel  –  Brakel

 

Project: Force 1

Fitter Brakel is een fraai allround sportcentrum. We hebben de tourniquet vervangen en een Force1 geplaatst op een vloerplaat. Dit is een eerste project in samenwerking met Doorsecure.  Virtuagym en Doorsecure bieden nu nieuwe lezers aan die online werken. Dus geen usb kabels en pc meer nodig. De lezer heeft een dubbele functie, leden kunnen zowel met hun RFID pas of een QR code inchecken. Uitgang is vrij maar leden moeten wel eerst op een exit knop drukken. Dit voorkomt dat mensen ongeoorloofd toegang kunnen krijgen. Neem contact met ons of Virtuagym op voor meer informatie.

In samenwerking met:

En:


Fit & Fun  –  Lommel

 

Project: Force 1

Fit & Fun in Lommel is een fraai sportcentrum in Lommel met 24/7 openingstijden. Tot voor kort enkel de buitendeur met toegangscontrole gedurende de tijden dat er geen toezicht is. Nu uitgebreid met onze STORM Force 1 SpeedGate. Ingang gecontroleerd met een RFID lezer die we ingebouwd hebben. Uitgang door middel van een druk op de Exit knop.

In samenwerking met:


Fit013  –  Tilburg

 

Project: Force 1

Fit013 is een gezellig sportcentrum in Tilburg. Erik en zijn team zijn dit jaar al 34 actief op meerdere locaties in de fitnessbranche.

We hebben de tourniquet vervangen en een Force1 geplaatst op een vloerplaat. Leden kunnen in-en uitchecken bij de lezers van Control Plus die we hebben aangesloten. De lezers hebben een dubbele functie, leden kunnen zowel met hun RFID sleutelhanger of een QR code inchecken.

In samenwerking met:


Fitskilzz  –  Den Haag

 

Project: Force 1

Fitskillz heeft nu 2 vestigingen in Den Haag centrum. 30 minuten training in combinatie met het Biocircuit van Technogym staat centraal. Leden kunnen met hun Technogym bandje in-en uitchecken, we hebben de lezers daarvoor gebouwd en aangesloten. We hebben een Force 1 SpeedGate geïnstalleerd op een vloerplaat waar alle bekabeling in is verwerkt. We hebben 1 week voor opening geleverd dus er werd nog volop gewerkt.

In samenwerking met:


Fitter bij de Wit  –  Hardinxveld

 

Project: Force 2

Aan de rand van Hardinxveld ligt het fraaie sportcentrum Fitter bij de Wit. Veel persoonlijke aandacht en sporten in een prettige, rustige sfeer, hiervoor is duidelijk gekozen Nu ook een mooie nieuwe entree met onze Force 2. We hebben de Rfid lezer van Virtuagym ingebouwd, de QR lezer staat ernaast. Als leden inchecken wordt onze poort groen en de leden krijgen ook feedback van een extra leden-monitor.

In samenwerking met:


Sportcenter Allround  –  Den Hoorn

 

Project: Force 2

Sportcenter Allround mag je inderdaad een allround sportclub in de regio Delft noemen met allerlei sportafdelingen. Sinds september ook begonnen met Padel, de banen staan tussen alle fitnessafdelingen dus er is volop actie. Bij de toegang naar de fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen voor onze Force 2 SpeedGate. RFID lezers van Boss ingebouwd en de QR bordjes worden nog geplaatst. Alles op een vloerplaat waarin alle bekabeling is verwerkt.

In samenwerking met:


TotalFit  –  Wehl

 

Project: Force 2

TotalFit Wehl biedt alles op het gebied van inspanning en ontspanning. We hebben een FORCE 2 SpeedGate geplaatst en in totaal 4 lezers van Virtuagym aangesloten, 2 x QR lezer opgebouwd en 2 x RFID lezer ingebouwd.  Alles op een vloerplaat geplaatst waarin alle bekabeling is verwerkt.

In samenwerking met:


BGym  –  Amsterdam

 

Project: Force 1

B Gym is gevestigd in het gebouw van B. Amsterdam, de grootste startup community van Europa. We hebben de tourniquet TTD-8A vervangen omdat er te veel misbruik wordt gemaakt op de momenten dat er geen toezicht is. Voortaan gaan de leden inchecken met de de QR code van Sportivity, zowel voor ingang als uitgang. Er zijn ook nog 2 RFID lezers ingebouwd voor de leden die geen QR willen/kunnen gebruiken. Het hekwerk bij de entree wordt nog aangepast om ongeoorloofd binnen komen nog moeilijker te maken.

In samenwerking met:


Healthclub Juliën  –  Lienden

 

Project: Force 2

Healthclub Juliën is al meer dan 33 jaar een begrip in de Betuwe en ook een gerenomeerd lid van de VES. De tourniquet is vervangen door een SpeedGate met 2 zwenkdeuren die voortaan voor een meer klantvriendelijke entree gaat zorgen. Alle bekabeling is verwerkt in de vloerplaat, de RFID lezer van Dewi is ingebouwd. Zodra de afwerking links en rechts gereed is zullen we nieuwe foto's plaatsen.

 

In samenwerking met:


FitCorner  –  Axel

Project: Force 2

FitCorner in het mooie Axel heeft nu veel ruimere openingstijden, gedeeltelijk onbemand. Klanten kunnen bij de vingerscanner inchecken of met hun RFID sleutelhanger. In onze Force 2 SpeedGate hebben een speciale pc ingebouwd waarop alle lezers zijn aangesloten. Naast de bedieningspaneel en handzender hebben we nog een extra relais ingebouwd zodat de eigenaar met zijn telefoon de poort altijd kan bedienen. De poort staat op een vloerplaat waarin alle bekabeling is weg gewerkt. Rechts wordt ook ook nog een intercom-systeem geplaatst.

In samenwerking met:


Gym-Fit  –  Losser

Project: Force 1 Max

We hebben de bestaande tourniquet vervangen voor een Force 1 Max die precies past in de open ruimte die naar de fitnesszaal leidt. Ingang door linker poort, gecontroleerd door de barcodescanner die we op de muur hebben gemonteerd, uitgang vrij via de poort aan de rechterkant.

Omdat de club regelmatig ziet dat leden ongecontroleerd proberen te passeren hebben we de tijdsinstellingen voor openen en sluiten van de deuren zeer strak ingesteld.

In samenwerking met:


Mike's Gym  –  Oostzaan

 

Project: Force 1

Mike Passenier en zijn team zijn trainers en coaches van vele bekende kickboksers. Daarnaast zo druk met de fitness en alle lessen dat er een andere poort moest komen voor de toegang. We hebben een STORM Force 1 geplaatst op een vloerplaat en de lezer van Virtuagym ook weer aangesloten.

 

In samenwerking met:


Oosterbaan Gym  –  Rotterdam

 

Project: Force 1

Het team van Oosterbaan Gym is zeer druk met alle lessen voor jong en oud en gespecialiseerd in boksen en kickboksen. De toegang tot de zaal waar alle lessen worden is zo druk dat er een nieuwe toegangspoort moest komen. We hebben een Force 1 SpeedGate op een vloerplaat geplaatst, de RFID lezer van Epass ingebouwd, de barcode lezer staat er naast.

In samenwerking met:


Body Kicks  –  Weerselo

 

Project: Force 2

Body Kicks viert zijn 12 jarig bestaan met een verhuizing naar een fraai nieuw pand. Joost en zijn team verzorgen nu een nog groter sport aanbod. We hebben onze Force 2 SpeedGate geplaatst op een vloerplaat waar alle bekabeling in is verwerkt. Leden kunnen nu gemakkelijk met de app van My Welness die gekoppeld is aan Sportivity  met hun telefoon een QR code scannen om zo in-en uitchecken.

 

In samenwerking met:


Club Life  –  Diemen

 

Project:  Force 0

Club Life is gevestigd op het terrein van Our Campus in Diemen. Hier zijn honderden, veelal buitenlandse, studenten zijn gevestigd en die komen dan ook volop sporten. Het sportcentrum is flink vernieuwd evenals de fraaie nieuwe entree. Wij hebben de bestaande tourniquet vervangen voor een Force 0 tourniquet inclusief een extra unit. We hebben de 2 RFID lezers netjes ingebouwd en alles op een vloerplaat gemonteerd, geen losse kabels meer te zien.

 

In samenwerking met:


Spot On  –  Zutphen

 

Project: 2 x Force 0

Het pand van Spot On was voorheen een oude boksschool en is nu helemaal getransformeerd naar een modern sportcentrum inclusief een fraaie buitenkant en interieur. We hebben 2 STORM tourniquets geplaatst om de toegang tot de diverse afdelingen goed te regelen. Leden kunnen inchecken met een RFID bandje, de lezers hebben we ingebouwd. En inchecken kan ook met de smartphone bij een QR bordje via de app van Sportivity. Uitgang is vrij maar wel eerst op de exit knop drukken. De open ruimtes worden nog dicht gemaakt met op maat gemaakte bakken op wielen.

 

In samenwerking met:


The Box  –  Leerdam

 

Project: Force 0

Cross Fit Leerdam is verhuisd naar een fraaie nieuwbouw locatie midden tussen de sportvelden. Ronald en zijn team verzorgen nu een nog groter aanbod: Fitness, Groepslessen, Crossfit en buitentrainingen. Leden kunnen nu gemakkelijk met de app van Boss een QR code scannen om zo in-en uitchecken.

 

In samenwerking met:


Fitnessclub Tiel  –  Hotel van der Valk Tiel

 

Project: Force 2

Hotel van der Valk heeft een uitgebreide wellness, Vitaal geheten, met eigen entree. In samenwerking met Fitnessclub Nederland ook een grote fitnessafdeling waar wij onze Force 2 hebben geplaatst. Zowel de lezer van de ledenadministratie alsook de lezer die gekoppeld is aan de software voor de hotelgasten zijn ingebouwd. Hotelgasten kunnen 24/7 terecht en onze poort in combinatie met camerabewaking moet ongewenste overige bezoeken buiten houden.

 

In samenwerking met:


Fitnessclub Zaltbommel  –  Zaltbommel

 

Project:  2 stuks Force 1

Met indrukwekkend uitzicht op de A2 hebben we bij Fitnessclub Zaltbommel op beide verdiepingen een Force 1 geplaatst. Dit keer niet op een vloerplaat. De TD van Fitnessclub Nederland had alle bekabeling voorbereid door gaten helemaal door de vloer heen te boren. RFID lezers voor incheck hebben we ingebouwd, uitgang is vrij voor de leden.

 

In samenwerking met:


USA healthclub  –  Haaksbergen

 

Project: Force 1

Henk Uiterweerd en zijn team runnen al meer dan 30 jaar de grootste healthclub van Haaksbergen. De tourniquet is nu vervangen door onze STORM Force 1 SpeedGate. Geen draaikruis meer maar een deur die voor de leden open zwenkt. Leden kunnen inchecken door middel van de vingerscan die op de balie staat of een RFID ledenpas, de lezer daarvoor is door ons ingebouwd. 

 

In samenwerking met:


@MyGym  –  Heers, Heteren en Bree

Project: Force 2

 

@MyGym heeft diverse centra in Nederland en Belgie, allemaal met 24/7 openingstijden. Het zijn allemaal bijzonder fraaie centra met een zeer trendy uitstraling, veel zwart in combinatie met neon kleuren. Inclusief innovatieve oplossingen om met een minimale personeelsbezetting toch een goede toegangscontrole te realiseren. Onze Force 2 SpeedGate is gekoppeld aan de lezers en camera-systemen van Open24Seven. Als mensen ongeoorloofd proberen binnen te komen geeft onze SpeedGate een alarm en dat gaat dan meteen naar een meldkamer. Projecten zijn nog in de afwerk-fase, binnenkort nieuwe foto's.

Project in samenwerking met:


Leef!  –  Wijhe

Project: Force 4

 

Leef! Vitaliteitsclub in Olst-Wijhe biedt voortaan ruimere openingstijden aan. Onze Force 4 SpeedGate gaat er voor zorgen dat de leden een veilige en prettige toegang krijgen, ook tijdens de onbemande uren. Links gaan leden door de ene poort, gecontroleerd. We hebben daarvoor 2 lezers ingebouwd: RFID en QR. De rechter poort wordt uitsluitend voor uitgang gebruikt en die is voorlopig vrij maar kan altijd worden aangepast met extra lezers.

Project in samenwerking met:


RGYM  –  Beverwijk

Project: Force 1 Max

RGym is het grootste officiële Hamers Strength Trainingcenter van Nederland. Giancarlo Florio en zijn team van RGYM in Beverwijk hebben de fitnessruimte flink uitgebreid en daarom ook weer de entree  veranderd. We hebben onze Force 1 met 1 doorgang vervangen voor een Force 1 Max SpeedGate. Entree door de ene poort en naar buiten door de andere. Leden moeten de QR code scannen of een RFID pas gebruiken zowel bij in- als uit-check.

In samenwerking met:

 


Family Sports  –  Wateringen

Project: Force 4

De naam zegt het helemaal: Family Sports in Wateringen is een echte familieclub. 

De bestaande enkelvoudige SpeedGate is vervangen voor een dubbele STORM SpeedGate, 1 voor ingang met lezer van Doorsecure (RFID plus QR) en de ander poort voor vrije uitgang. Inclusief 6 draadloze afstandsbedieningen zodat de inpandige zorgverleners gemakkelijk hun cliënten kunnen binnen laten.

 

Project in samenwerking met:

 


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441