Hier vindt u een selectie van TTD-08A projecten 


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent PERCo en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips


Daily Gym  –  Enschede

Project: TTD-08A

 

Daily Gym is een nieuwe trendy club in Enschede. Met onbemande uren tussen 12 en 18 uur. Samen met Jourdain van Open24Seven hebben we onze Full Size tourniquet geleverd en aangesloten. De 2 zuilen aan de ingang en uitgang van de tourniquet zijn voorzien van de QR lezers van Open24Seven. Ook hebben ze de voordeur voorzien van een electronisch slot plus lezer. Daarnaast is er ook een uitgebreid systeem geplaatst voor camerabewaking, noodknoppen plus schakelingen met verlichting en muziek. Daarnaast is er een meldkamer die alles in de gaten houd. Dit alles om een veilige omgeving te creëren voor de leden, ook als er geen personeel aanwezig is. Binnenkort meer foto's.

Project in samenwerking met:


Sport Natural  –  Amsterdam

Project: TTD-08A

 

De Sport Natural clubs geven met een 12 weken programma resultaat garantie. Ze hebben 3 vestigingen, in de locatie Amsterdam Noord hebben we de tourniquet vervangen en de beide RFID lezers van Boss ingebouwd een aangesloten.

Project in samenwerking met:


HSC Vouershof  –  Geleen

Project: TTD-08A

 

Health & Sportsclub Vouershof is een zeer luxe sportsclub. Voorzien van Padel, Tennis, Squash en een fraaie fitnessafdeling. We hebben 2 tourniquets geplaatst, 1 voor ingang en 1 wordt gebruikt voor de uitgang. Beide RFID lezers van Boss kunnen ook de Technogym bandjes lezen.

Project in samenwerking met:


Results Gym  –  Lemmer

Project: TTD-08A

 

Results Gym, voorheen Nije Balans, is een prachtige club die nu voorzien is van onze Full Size tourniquet uit de Design Series. Beide lezers voor ingang plus uitgang zijn fraai ingebouwd. Omdat er vloerverwarming ligt hebben we het geheel op een vloerplaat geplaatst. Inclusief drempels voor een veilige entree en een glazen afscheiding.

Project in samenwerking met:


B Gym  –  Amsterdam

Project: TTD-08A

 

B Gym is gevestigd in het gebouw van B. Amsterdam, de grootste startup community van Europa. Bij B Gym vinden ze dat een training nooit een vervelend karweitje moet zijn. Alle trainingen moeten leuk en effectief zijn En fun, ze hebben zelfs een glijbaan geplaatst.

Wij hebben onze tourniquet geplaatst inclusief het rvs hek. Ingang via een door ons geleverde draadloze afstandsbediening, uitgang via een druk op een knop.


360 Healthclub  –  Roermond

Project: TTD-08A

 

360 Healthclub is nog steeds een van de meest luxe fitnesscentra van Nederland en heeft de routing en toegangscontrole aangepast.

Wij hebben onze Full-size tourniquet geplaatst. Kaartlezers en Raspberry Pi's van Dewi voor zowel in-als uitgaande controle en registratie allemaal ingebouwd plus de bekabeling netjes weg gewerkt.

Project in samenwerking met:

 


Fit XL  –  Reuver en Sittard

Project: TTD-08A

 

Fit XL heeft 4 sportcentra in Limburg en recent een zeer fraaie locatie geopend in Reuver. Alle clubs zijn voorzien van Venzinni fitness apparatuur in combinatie met een aparte afdeling met het MyCircle concept. Wij hebben een Full-size tourniquet geplaatst en de RFID lezer  van Dewi ingebouwd. Binnenkort opent vestiging Sittard, we hebben onze poort al geplaatst.

Project in samenwerking met:


The Gym Lounge  –  Zaandam

Project: TTD-08A

 

The Gym Lounge in Zaandam is een speciale en exclusieve club die met nieuwste apparatuur en intensieve begeleiding resultaat-gerichte trainingen aanbiedt in 30-45 minuten. Voorheen geen toegangscontrole, zie de foto's. We hebben een Full-size tourniquet geplaatst uit de Design Series en 2 lezers van Dewi fraai ingebouwd. Leden moeten dus zowel voor in-als uitgang hun polsbandje gebruiken. Dit bandje is ook te gebruiken met de meeste toestellen. Handig voor de leden en personeel hoeft zich niet meer bezig te houden met controle en kan zich nog meer focussen op de begeleiding in de fitnesszaal.

Project in samenwerking met:


Pleizier - Amsterdam

 

Project: 2 Full Size tourniquets, hekwerk en zwenkpoort, Design Series

 

Sport en Fitnesscentrum Pleizier is al meer dan 30 jaar het gezelligste familiecentrum van Amsterdam Zuid Oost.

We hebben Full Size tourniquets geplaatst uit de design Series 1 voor de ingang en 1 voor de uitgang. De zwenkpoort met glazen deur wordt gebruikt voor mindervaliden, kinderwagens en bezoekers voor de fysiotherapie. Personeel kan vanachter de balie alle poorten bedienen met onze afstandsbedieningen.

Het geheel is afgemaakt met een fraai hekwerk, het glazen paneel en de glazen deur zijn door ons voorzien van het logo van het sportcentrum.

Van te voren is ook een tekening gemaakt om de routing goed te bekijken en te controleren of alles wel in de ruimte past, zie de afbeeldingen.

 

Project in samenwerking met:

 


Studio Perfect - Deventer

Project: TTD-08A

 

Studio Perfect is een prachtige familieclub en al lang klant bij ons. De bestaande tourniquet is vervangen door een PERCo Full-Size tourniquet uit de Design Series. De bestaande RFID lezer is ingebouwd. Update: Studio Perfect is inmiddels over gestapt naar Virtuagym en de nieuwe randapparatuur stuurt ook weer onze tourniquet aan.

In samenwerking met:

 


HealthclubNU - Heemstede

Project: TTD-08A

HealthclubNu is een fraaie club in Heemstede met een groot aanbod. Van cross-fit tot aan yoga en van box-club tot aan zwangerschapstraining.

We hebben we de bestaande tourniquet vervangen, de RFID lezer ingebouwd en op de leden-software aangesloten.

In de achterkant van de tourniquet is een kleine knop ingebouwd die leden moeten indrukken bij de uitgang. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. 

In samenwerking met:

 


Gym Fitness  –  Poeldijk

Project: TTD-08A

Gym Fitness is midden in het Westland gevestigd, in het Sportpark Verburgh in Poeldijk.

Bij Gym Fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen en in combinatie met het RVS hekwerk is er een fraaie, open entree gecreëerd.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor boven de tourniquet geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden. Opmerking: inmiddels is dit centrum overgestapt naar Dewi maar ook hun lezers functioneren natuurlijk weer prima.

Project in samenwerking met:


Hema  –  Veenendaal

 

Project: TTD-08A

Hema in Veenendaal heeft er voor gekozen om de huidige toiletruimte te laten zoals die nu ons. De restyling zal volgend jaar gebeuren na een grote verbouwing. De Saniwalker betaalautomaat hebben we 10 jaar geleden al geplaatst en voldoet nog uitstekend. De tourniquet was niet door ons geleverd is nu vervangen voor een Full-Size systeem uit de Design Series. Bij de vorige poort konden klanten nog de armen bij de ingang naar zich toe trekken om zonder te betalen door te lopen, nu is dat niet meer mogelijk; klanten moeten voor de uitgang op een rode knop drukken voor uitgang.

We hebben al vele Hema’s voorzien van een Saniwalker. Deze automaat zorgt ervoor dat klanten € 0,50 betalen voor een toiletbezoek. In ruil daarvoor krijgen ze een fraaie en goed verzorgde toiletruimte tot hun beschikking. De automaat wisselt muntstukken en kan desgewenst ook een tegoedbon verstrekken die klanten weer kunnen inwisselen in het restaurant van de Hema. De omzet- en winstcijfers zijn spectaculair, kijk hier om dat snel te berekenen voor uw situatie!

 


Il Fiore Healthcenter  –  Herten

Project: TTD-08A

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Herten de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een full-size tourniquet met automatische valarm en met de NFC lezers mooi ingebouwd. Het ook door ons geleverde en geplaatste hekwerk maakt het systeem af. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken.Dit is de eerste installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd, een nieuwe internationale speler die een zeer uitgebreid software systeem in huis heeft op het gebied van administratie en beheer van leden.

Project in samenwerking met:

 


Knetemann Quality Fitness  –  Den Haag

Project: TTD-08A

De familie Knetemann heeft er weer een vestiging bij. Naast Voorburg en Zoetermeer is er nu ook een Knetemann Quality Fitness in Den Haag. Dit was een bestaand centrum maar is helemaal vernieuwd in de kwaliteit en huisstijl gelijk aan de andere vestigingen.

In Voorburg en Den Haag staan de tourniquets al vele jaren, voor de nieuwe vestiging is gekozen voor 2 full-size tourniquets uit de Design Series.

Een exemplaar wordt gebruikt voor de ingang, de andere uitsluitend voor uitgang waarvoor de leden eerst op de rode drukknop moeten drukken. Dit om te voorkomen dat leden aan de andere kant de arm naar zich toe kunnen trekken.

De NFC lezer is onzichtbaar ingebouwd in de tourniquet en leden hebben een NFC pas in gebruik waarmee ze in alle vestigingen terecht kunnen.

In samenwerking met:


Sportclub West Friesland –  De Goorn

 

Project: TTD-08A

Sportclub West-Friesland is gevestigd binnen het tenniscentrum van Sportcentrum West-Friesland.

De bestaande tourniquet is vervangen door een Full-Size tourniquet uit de Design Series. We hebben de NFC lezer  ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor op de balie geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden. De open ruimte wordt nog opgevuld met een plantenbak.

In samenwerking met:


Vivelli  –  Cuijk

 

Project: TTD-08A

Vivelli heeft een nieuw sportcentrum geopend, naast Wijchen dus nu ook een vestiging in Cuijk.

Jan Reijs is ook eigenaar van Strong Viking, een grote speler op het gebied van obstacle runs, zie: https://strongviking.com/nl/
Daarom heeft dit sportcentrum ook iets wat we nog niet eerder gezien hebben: naast een uitgebreid fitness-gedeelte ook een Strong Viking Lab, een compleet indoor trainingscentrum voor obstacle runs. We hebben een tourniquet uit de Design Series geplaatst inclusief hekwerk en een klaphek voor de uitgang.

In samenwerking met:


Ames  –  Deurne

 

Project: TTD-08A

Sportcentrum Ames herbergt vele disciplines  Fitness, groepslessen, fysiotherapie maar ook soccer, jump en squash.

We hebben een full-size tourniquet geplaatst. Nieuw: ipv een vrije uitgang of druk op een knop hebben we een voetpedaal geplaatst en dat werkt perfect. Leden kunnen zo snel naar buiten maar het pedaal is niet te bereiken voor leden die hun pas vergeten zijn aan de voorkant van de tourniquet.

In samenwerking met:


BijHoen Fitness & Wellness  –  Brunssum

 

Project: TTD-08A

De familie Hoen is gestart in een historisch pand in Brunssum.  Inmiddels zijn alle ruimtes, sport, wellness en de entree, helemaal vernieuwd. Inclusief een zeer fraaie bar en restaurant! Ook de toegangscontrole is in dezelfde stijl afgewerkt.

 

Project in samenwerking met:


Fit Factory  –  Paramaribo, Suriname

 

Project: TTD-08A

Fit Factory in Paramaribo is het grootste fitnesscentrum van Suriname. Tourniquet is verscheept vanuit Nederland en met onze online assistentie werkend opgeleverd.

Project in samenwerking met:

 


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441