Sportivity is hét pakket voor ambitieuze ondernemers in de leisure branche. Ontdek nu de voordelen voor uw organisatie.

Klaar voor de toekomst?

Of u ondernemer bent van 1 club of een keten. Om ook morgen weer succesvol te zijn, moeten alle stappen die u voor uw leden zet naadloos op elkaar aansluiten. U wilt snel kunnen inspelen op veranderingen met een actueel inzicht op de bedrijfsvoering. Sportivity faciliteert het integraal beheren van uw core business.

 


Ons bedrijf  heeft een prima samenwerking met SAG en hun STORM Speed Lanes voor de installatie van de storm toegangssystemen. Zij leveren en Installeren het door u aangeschafte toegangssysteem op lokatie voor ons en sluiten het aan zodat onze software de besturing hiervan over neemt.

Boss AutomatiseringBoss is gespecialiseerd in bedrijfsspecifieke software


Sportschool software


De kern van een sportschool ligt bij uw leden en hun doelen realiseren. Dus snappen wij bij Dewi online dat u liever niet onnodig tijd steekt in administratie en boekhouding. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eenmalig uw administratie en financiële processen in te richten, waardoor hierna alles geautomatiseerd is! Dit betekend voor u efficiëntie en een last van uw schouders.


Springparken


Blije gezichten en tevreden gasten, daar ligt uw focus als springpark houder. Online reserveren, bestellen met QR codes in uw horeca gelegenheid daar maakt u zich liever geen zorgen om. Dewi online biedt u een totaal pakket aan met onder andere de mogelijkheden voor een online reserveringsstraat geïntegreerd op uw website, e-tickets, cadeau kaarten en de administratie rondom rittenkaarten. Daarnaast kunt u ook uw horeca afdeling tot een hoger level brengen met QR bestellen en bestelzuilen. 


Zwembaden en Horeca


Dewi online biedt alle tools voor uw administratieve en financiële zaken van uw zwembad. Denk aan het reguleren van diverse abonnementen, lessen en vrij zwemmen. Daarnaast kan Dewi ook een kassa systeem incl. kassa voor u verzorgen voor uw Horeca gelegenheid, nu ook met QR bestellen en bestelzuilen (kiosk bestellen). Dewi online heeft daarnaast veel ervaring met bekende zwembad ketens zoals Optisport.


Wellness centra


Boss is expert op het gebiedt van software management voor de Leisure branche. Zo doen wij dit voor diverse (luxe) sportclubs maar ook voor spa’s. We kunnen dit ook voor uw wellness centra. Bossi biedt de mogelijkheid om processen als administratie inzichtelijk te maken, reserveringen makkelijk te maken voor uw klanten en alles te automatiseren.