Dewi online is één van de vooraanstaande leveranciers van abonnementen software voor bedrijven in de sport & leisure branche, zoals fitness, wellness,  zwembaden, springparken en indoor speeltuinen. Maar ook, golfclubs, judoverenigingen en andere sportcentra gebruiken  onze software.

Met onze Cloudsoftware genaamd Dewi Online willen we onze huidige en nieuwe klanten blijven helpen in hun ontwikkeling en groei. Daarnaast  willen we ook groeien worden in andere branches. Dit doen we door mee te gaan met ontwikkelingen van de markt en wensen van onze klanten. Denk hierbij aan onze laatste vernieuwingen zoals QR-bestellen en online reserveren.


Ons bedrijf Dewi Online heeft een prima samenwerking met SAG voor de installatie van STORM toegangssystemen. Zij leveren en installeren het door u aangeschafte toegangssysteem op lokatie voor ons en sluiten het aan zodat onze software de besturing hiervan over neemt.

Mark Brok / Partner & Adviseur Dewi OnlineDewi is gespecialiseerd in bedrijfsspecifieke software


Sportschool software


De kern van een sportschool ligt bij uw leden en hun doelen realiseren. Dus snappen wij bij Dewi online dat u liever niet onnodig tijd steekt in administratie en boekhouding. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eenmalig uw administratie en financiële processen in te richten, waardoor hierna alles geautomatiseerd is! Dit betekend voor u efficiëntie en een last van uw schouders.


Springparken


Blije gezichten en tevreden gasten, daar ligt uw focus als springpark houder. Online reserveren, bestellen met QR codes in uw horeca gelegenheid daar maakt u zich liever geen zorgen om. Dewi online biedt u een totaal pakket aan met onder andere de mogelijkheden voor een online reserveringsstraat geïntegreerd op uw website, e-tickets, cadeau kaarten en de administratie rondom rittenkaarten. Daarnaast kunt u ook uw horeca afdeling tot een hoger level brengen met QR bestellen en bestelzuilen. 


Zwembaden en Horeca


Dewi online biedt alle tools voor uw administratieve en financiële zaken van uw zwembad. Denk aan het reguleren van diverse abonnementen, lessen en vrij zwemmen. Daarnaast kan Dewi ook een kassa systeem incl. kassa voor u verzorgen voor uw Horeca gelegenheid, nu ook met QR bestellen en bestelzuilen (kiosk bestellen). Dewi online heeft daarnaast veel ervaring met bekende zwembad ketens zoals Optisport.


Wellness centra


Dewi online is expert op het gebiedt van software management voor de Leisure branche. Zo doen wij dit voor diverse (luxe) sportclubs maar ook voor spa’s. We kunnen dit ook voor uw wellness centra. Dewi biedt de mogelijkheid om processen als administratie inzichtelijk te maken, reserveringen makkelijk te maken voor uw klanten en alles te automatiseren.


Indoor speeltuinen


Dewi online werkt samen met diverse indoor speeltuinen zoals Monkey town. Door gebruik te maken van Dewi online kunt u door eenmalig de backend in te richten gebruik maken van reservering software, toegangsmodules, reserveren voor tijdssloten, debiteuren beheer en horeca mogelijkheden zoals QR bestellen.