Dit formulier hebben we ingevuld nodig om de installatie succesvol te laten verlopen.

Als er sprake is van vervanging van een huidige poort en er komt op dezelfde plek een vergelijkbaar unit: graag foto's uploaden van de kant van de ingang en van de uitgang.

Als u nu een tourniquet heeft en u gaat kiezen voor een SpeedGate of er is sprake van geheel nieuwe situatie: graag foto's uploaden met onze mal op de plek waar u van plan bent deze te laten plaatsen.

Opmerking: we hebben van elke STORM Force 0,1,2 en 4 een handzame en slimme mal die werkt met losse puzzelstukken. Kwestie van puzzel uitleggen en meteen wordt duidelijk wat het formaat wordt van uw nieuwe poort. De mal laat ook zien waar alle boorgaten komen en waar de bekabeling naar toe moet. Deze mal verstrekken we gratis, mits retour na levering.

De mal laat de grootte van de poort zien, als we alles op een vloerplaat plaatsen komt er 7 cm aan alle zijden bij, het totaal wordt dus 14 cm breder en dieper.

Nog geen mal in huis? Stuur ons even een mail aub.


InstallatieformulierMeestal plaatsen we de STORM poorten op een speciale vloerplaat. Hierin is dan de interne bekabeling verwerkt. Ook hoeft er dan niet geboord te worden in de vloer.

Als u kiest voor plaatsing op de vloer zal er een buis onder vloer gelegd moeten worden zodat daar in de kabelboom tussen de beide kasten gelegd kan worden. De boorgaten en plek waar de kabels door moeten staan aangegeven op onze mal.
Voorbeeld aan te leveren foto's

voorbeeld foto aanzicht bij de balie ingaand

voorbeeld foto aanzicht bij de balie uitgaand

Dit is een drukknop die geplaatst kan worden als die optie gekozen wordt voor de uitgang. Prijs: € 100,= incl. aansluiten.


Zodra u dit formulier heeft ingevuld krijgt u van ons een overzicht wat er aan bekabeling moet worden voorbereid door jullie installateur.

Uw installateur kan daarna ook rechtstreeks contact opnemen. Voor de definitieve levering neemt onze TD voor de zekerheid nog even contact op en we hebben we een bevestiging plus foto nodig van de bekabeling die klaar ligt. En met klaar liggen bedoelen we dat alles gecontroleerd op werking op de juiste plek ligt. Wij starten de levering met het aansluiten van alle bekabeling op de poort en controleren of alles naar behoren werkt. Als zaken niet goed zijn voorbereid kunnen wij niet verder met de plaatsing en die vertraging kan leiden tot meerkosten. Omdat wij niet verantwoordelijk zijn voor het werk van een installateur is het ook zaak dat u als eigenaar controleert of de installateur uitvoert wat wij adviseren.

Er komt nu eenmaal meer bij kijken bij een installatie dan u zelf wellicht van te voren had bedacht, vandaar dat het nodig is om dit zo strak te organiseren. Samen zorgen we graag voor een fraai nieuwe visitekaartje voor uw bedrijf!