Hier vindt u een greep uit ons klantenbestand 


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent PERCo en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips

Interesse in voorbeelden waar we ons budget-model T5 zoal geleverd hebben?  Klik op onderstaande button.

WorkoutCentre Be You  –  Ridderkerk

Project: Speed Gate ST-11

 

WorkoutCentre Be You is verhuisd van Hendrik Ido Ambacht naar Ridderkerk. De bestaande leden zullen verrast zijn want het sportcentrum is vele malen groter maar vooral ongelooflijk fraai geworden. Je waant jezelf in een groene oase. Onze nieuwste Speed Gate ST-11, het iets kleinere broertje van de ST-01 komt hier helemaal tot zijn recht. Leden gebruiken hun TechnoGym polsbandje niet alleen bij de toestellen maar ook voor de in- en uit-check bij onze Speed Gate. De lezers van Dewi zijn ingebouwd onder de RVS covers en de deuren zijn door ons voorzien van het club logo.

Project in samenwerking met:


Delfins Beach Resort  –  Bonaire

Project: Speed Gate ST-01

 

Onze Speed Gate ST-01 staat op een wel heel mooie plek. In een 5 sterren luxe resort met een prachtig sportcentrum op Bonaire. Sporten in een Caribische sfeer!

We hebben een vloerplaat geleverd die verzonken ligt in de vloer om de installatie nog gemakkelijker te maken inclusief een glazen hekwerk om de ruimte dicht te maken.


Get Fit Gym  –  Bakkum

Project: Speed Gate ST-11

 

Get Fit Gym is verhuisd van Castricum naar het naastgelegen Bakkum. Geen tourniquet meer maar nu onze Speed Gate ST-11. De leden gebruiken gebruiken geen passen meer maar uitsluitend de QR code van Virtuagym om toegang te krijgen. Uitgang is vrij, sensoren in de Speed gate controleren een veilige en gecontroleerde doorgang. Boren in de vloer was geen optie, daarom hebben we alles gemonteerd op een vloerplaat en die verzonken in de rubber vloer. De rode vloerbedekking die we geleverd hebben matcht mooi met de huiskleuren en we hebben de logo's op de deuren aangebracht. Zodra de afwerking van de vloer helemaal klaar is zullen we nieuwe afbeeldingen plaatsen.

Project in samenwerking met:

 


HealthCity  –  Oisterwijk, Waalwijk en Vught

Project: Speed Gates

 

De 3 vestigingen van HealthCity Zuid in Oisterwijk, Waalwijk en Vught zijn bezig om de centra op allerlei vlakken te vernieuwen. Wat betreft de toegangscontrole hadden ze op alle vestigingen eerst 2 tourniquets plus een zwenkpoort staan. Die zijn vervangen door 1 fraaie Speed Gate per locatie. Zo wordt een luxere, ruimere en vriendelijkere entree geregeld voor de leden. Tegelijkertijd maken ze de switch naar RFID bandjes voor de leden plus de mogelijkheid om met de smart phone in te loggen. Dat laatste gebeurt dan met een QR code die via de app van Dewi wordt verstrekt. In de Speed Gates zijn daarom ook 4 lezers ingebouwd, 2 voor ingang en 2 voor uitgang. Alle bekabeling is helemaal weggewerkt in de Speed Gate en in de vloerplaat waarop alles gemonteerd is. De foto's laten ook zien wat er aan bekabeling en voorbereiding allemaal bij komt kijken. We hebben met betrekking tot de vloerplaten en installatie zeer prettig samengewerkt met de technische dienst van HealthCity met een prachtig resultaat!

Project in samenwerking met:


Health Spa  –  Den Haag

Project: Speed Gate

 

Health Spa Den Haag heeft de fitness en wellness geheel vernieuwd. Met name de nieuwe entree, receptie en horeca ruimte zijn geweldig fraai geworden. Daar past onze Speed Gate mooi bij, die geeft ook dat luxe en vriendelijke gevoel als gasten komen sporten of genieten in de uitgebreide wellness-afdeling met zwembad en sauna's. De RFID lezers van Dewi zijn ingebouwd onder de zwarte glazen top covers, leden dienen voor zowel in- als uitgang hun ledenpas te gebruiken. De foto's zijn genomen in de laatste fase voor de opening, zodra alles helemaal afgewerkt is zullen we die vernieuwen.

Project in samenwerking met:


B Gym  –  Amsterdam

Project: TTD-8A

 

B Gym is gevestigd in het gebouw van B. Amsterdam, de grootste startup community van Europa. Bij B Gym vinden ze dat een training nooit een vervelend karweitje moet zijn. Alle trainingen moeten leuk en effectief zijn En fun, ze hebben zelfs een glijbaan geplaatst.

Wij hebben onze tourniquet geplaatst inclusief het rvs hek. Ingang via een door ons geleverde draadloze afstandsbediening, uitgang via een druk op een knop.


360 Healthclub  –  Roermond

Project: TTD-8A

 

360 Healthclub is nog steeds een van de meest luxe fitnesscentra van Nederland en heeft de routing en toegangscontrole aangepast.

Wij hebben onze Full-size tourniquet geplaatst. Kaartlezers en Raspberry Pi's van Dewi voor zowel in-als uitgaande controle en registratie allemaal ingebouwd plus de bekabeling netjes weg gewerkt.

Project in samenwerking met:

 

 


Active Studio  –  Groesbeek

Project: TTR-8A

 

Active Studio heeft een geheel nieuw pand gebouwd waar alle opgedane kennis en ervaring ingestopt is. Met alle keus voor de klanten: sporten tegen een basic tarief, bewegen met alle aandacht en/of werken aan jezelf in een complete Mindfulness afdeling. Het sportcentrum is al in gebruik maar pand is nog in de afwerk fase, binnenkort volgen nieuwe foto's.

We hebben een compacte tourniquet uit de Design Series geplaatst.

Project in samenwerking met:

 

 


The Gym Lounge  –  Zaandam

Project: TTD-8A

 

The Gym Lounge in Zaandam is een speciale en exclusieve club die met nieuwste apparatuur en intensieve begeleiding resultaat-gerichte trainingen aanbiedt in 30-45 minuten. Voorheen geen toegangscontrole, zie de foto's. We hebben een Full-size tourniquet geplaatst uit de Design Series en 2 lezers van Dewi fraai ingebouwd. Leden moeten dus zowel voor in-als uitgang hun polsbandje gebruiken. Dit bandje is ook te gebruiken met de meeste toestellen. Handig voor de leden en personeel hoeft zich niet meer bezig te houden met controle en kan zich nog meer focussen op de begeleiding in de fitnesszaal.

Project in samenwerking met:


Pleizier - Amsterdam

 

Project: 2 Full Size tourniquets, hekwerk en zwenkpoort, Design Series

 

Sport en Fitnesscentrum Pleizier is al meer dan 30 jaar het gezelligste familiecentrum van Amsterdam Zuid Oost.

We hebben Full Size tourniquets geplaatst uit de design Series 1 voor de ingang en 1 voor de uitgang. De zwenkpoort met glazen deur wordt gebruikt voor mindervaliden, kinderwagens en bezoekers voor de fysiotherapie. Personeel kan vanachter de balie alle poorten bedienen met onze afstandsbedieningen.

Het geheel is afgemaakt met een fraai hekwerk, het glazen paneel en de glazen deur zijn door ons voorzien van het logo van het sportcentrum.

Van te voren is ook een tekening gemaakt om de routing goed te bekijken en te controleren of alles wel in de ruimte past, zie de afbeeldingen.

 

Project in samenwerking met:

 


TotalFit - Ruurlo

 

Project: TTR-8A, Design Series

 

TotalFit in Ruurlo is eind 2020 uitgeroepen tot de beste fitnessclub van Gelderland. Nu er een goede toegangscontrole geplaatst is kunnen ze nog meer tijd en aandacht aan de leden besteden.

We hebben een compacte tourniquet geplaatst uit de Design Series. Met 2 RFID lezers onzichtbaar ingebouwd, 1 voor ingaande controle en registratie en aan de ander kant 1 voor de uitgang. We leveren ook nog een RVS hek om het geheel mooi af te werken.

 

Project in samenwerking met:

 


Health & Sports Club Valkencourt - Valkenswaard

 

Project: Speed Gate

 

Health & Sports Club Valkencourt is één van de meest complete clubs van Nederland. Met 10.000m² aan fitness, groepsfitness, wellness, racketsporten en kidzz activiteiten onder één dak in combinatie met personal coaching is er voor ieder wat wils. We hebben de bestaande toegangspoort naar een van de afdelingen vervangen voor een fraaie Speed Gate. Alle bestaande bekabeling is verlengd en weg gewerkt onder de vloerplaat.

 

Project in samenwerking met:

 


Body Language - Hardinxveld-Giessendam

 

Project: TTR-08A

 

Body Language is al sinds 1993 een vertrouwd adres in Hardinxveld-Giessendam. We hebben de bestaande tourniquet vervangen voor onze compacte tourniquet uit de Design Series. De lezer voor de ingaande controle van Logifit is fraai ingebouwd, de uitgang is voorlopig vrij.

 

Project in samenwerking met:

 


Health & Fit - Den Haag

 

Project: KT-02.9

 

Health & Fit is een nieuwe club club in Den Haag op een fraaie locatie.

Voorzien van alle moderne activiteiten zoals Crossfit, HIIT maar ook aandacht voor wellness en yoga.

 

Wij hebben een compacte tourniquet geplaatst en aangesloten op een QR-code lezer van Virtuagym. Voor de uitgang moeten de leden eerst op een voetpedaal drukken.

 

Project in samenwerking met:

 


Kabonk -Breda

Project: WMD-06

Kabonk is het grootste indoor kinder speelpaleis in Nederland.

7 verdiepingen spelen, klauteren en plezier maken.

Gevestigd in het Breepark waar nog veel meer te beleven valt zoals een bioscoop, bowling en restaurants.

 

We hebben 2 glazen zwenkpoorten geplaatst, 1 voor de ingang en 1 voor de uitgang, beide worden bediend door het personeel met de afstandsbedieningen die we altijd standaard meeleveren.


Medisch Trainingscentrum -Lopik

Project: WMD-06

Fysiotherapie en Medisch Trainingscentrum Lopik heeft naast de bestaande tourniquet nu ook een zwenkpoort om cliënten met een rollator of rolstoel een veilige doorgang te verlenen.

We hebben een glazen zwenkpoort met 90 cm glazen deur geplaatst, deze wordt bediend door het personeel met de afstandsbediening die we altijd standaard meeleveren. Daarnaast hebben we RVS hekwerk op maat gemaakt om de ruimte verder dicht te maken

 

Project in samenwerking met:

 


Fitclub de Paal - Bergeijk

Project: 3  stuks TTR-04.1

Fitclub de Paal is fraai gelegen in de bossen bij Bergeijk en maakt onderdeel van een groot sport- en recreatiepark. We hebben 3 fraaie zwarte tourniquets geplaatst. 1 in de gang bij de groepszalen en 2 stuks bij de entree van de fitness, 1 voor in- en 1 voor uitgang. Ingang gecontroleerd met de NFC tag van de leden. Voor de uitgang moeten de leden gebruik maken van een voetpedaal. Er wordt binnenkort ook zwart hekwerk geplaatst.

 


Studio Perfect - Deventer

Project: TTD-08A

 

Studio Perfect is een prachtige familieclub en al lang klant bij ons. De bestaande tourniquet is vervangen door een PERCo Full-Size tourniquet uit de Design Series. De bestaande RFID lezer is ingebouwd. Update: Studio Perfect is inmiddels over gestapt naar Virtuagym en de nieuwe randapparatuur stuurt ook weer onze tourniquet aan.

In samenwerking met:

 


HealthclubNU - Heemstede

Project: TTD-08A

HealthclubNu is een fraaie club in Heemstede met een groot aanbod. Van cross-fit tot aan yoga en van box-club tot aan zwangerschapstraining.

We hebben we de bestaande tourniquet vervangen, de RFID lezer ingebouwd en op de leden-software aangesloten.

In de achterkant van de tourniquet is een kleine knop ingebouwd die leden moeten indrukken bij de uitgang. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. 

In samenwerking met:

 


Family Sports  –  Wateringen

Project: Speed Gate ST-11

De naam zegt het helemaal: Family Sports in Wateringen is een echte familieclub. 

De bestaande PERCo tourniquet, zie een van de foto's, is vervangen door onze fraaie Speed Gate ST-11. De rfid lezer is ingebouwd onder de RVS cover en daarbovenop is een QR lezer van Virtuagym gemonteerd een aangesloten. Leden kunnen dus kiezen of ze met hun telefoon of sleutelhanger willen inchecken. Uitgang is vrij, sensoren in de Speed gate controleren een veilige en gecontroleerde doorgang. 

 

Project in samenwerking met:

 


Gym-Fit  –  Losser

Project: TTR-07

Het leukste en meest betaalbare sportcentrum van Losser.

We hebben de Barcodelezer van Virtuagym aangesloten en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De tourniquet staat in de fitnessruimte zodat het team vanuit daar de toegang in de gaten kan houden. We hebben ook hekwerk geplaatst om de ruimte af te sluiten.

 

Project in samenwerking met:

 


Gym Fitness  –  Poeldijk

Project: TTD-08A

Gym Fitness is midden in het Westland gevestigd, in het Sportpark Verburgh in Poeldijk.

Bij Gym Fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen en in combinatie met het RVS hekwerk is er een fraaie, open entree gecreëerd.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor boven de tourniquet geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden. Opmerking: inmiddels is dit centrum overgestapt naar Dewi maar ook hun lezers functioneren natuurlijk weer prima.

Project in samenwerking met:


Hema  –  Hellevoetsluis

 

Project: volledige restyling entree toilet

Hema in Hellevoetsluis heeft er voor gekozen de entree naar de toiletruimte door PERCo te laten vernieuwen. Omdat de beleving minstens zo belangrijk is als de functionaliteit van een toiletruimte, hebben we naast de TTR-07 tourniquet en de betaalautomaat speciaal voor Hema nieuwe toiletdeuren en borden ontworpen in Hema-stijl.

We hebben al vele Hema’s voorzien van een Saniwalker. Deze automaat zorgt ervoor dat klanten € 0,50 betalen voor een toiletbezoek. In ruil daarvoor krijgen ze een fraaie en goed verzorgde toiletruimte tot hun beschikking. De automaat wisselt muntstukken en kan desgewenst ook een tegoedbon verstrekken die klanten weer kunnen inwisselen in het restaurant van de Hema. De omzet- en winstcijfers zijn spectaculair, kijk hier om dat snel te bekenenen voor uw situatie


Hema  –  Veenendaal

 

Project: TTD-08A

Hema in Veenendaal heeft er voor gekozen om de huidige toiletruimte te laten zoals die nu ons. De restyling zal volgend jaar gebeuren na een grote verbouwing. De Saniwalker betaalautomaat hebben we 10 jaar geleden al geplaatst en voldoet nog uitstekend. De tourniquet was niet door ons geleverd is nu vervangen voor een Full-Size systeem uit de Design Series. Bij de vorige poort konden klanten nog de armen bij de ingang naar zich toe trekken om zonder te betalen door te lopen, nu is dat niet meer mogelijk; klanten moeten voor de uitgang op een rode knop drukken voor uitgang.

We hebben al vele Hema’s voorzien van een Saniwalker. Deze automaat zorgt ervoor dat klanten € 0,50 betalen voor een toiletbezoek. In ruil daarvoor krijgen ze een fraaie en goed verzorgde toiletruimte tot hun beschikking. De automaat wisselt muntstukken en kan desgewenst ook een tegoedbon verstrekken die klanten weer kunnen inwisselen in het restaurant van de Hema. De omzet- en winstcijfers zijn spectaculair, kijk hier om dat snel te berekenen voor uw situatie!

 


Il Fiore Healthcenter  –  Herten

Project: TTD-08A

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Herten de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een full-size tourniquet met automatische valarm en met de NFC lezers mooi ingebouwd. Het ook door ons geleverde en geplaatste hekwerk maakt het systeem af. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken.Dit is de eerste installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd, een nieuwe internationale speler die een zeer uitgebreid software systeem in huis heeft op het gebied van administratie en beheer van leden.

Project in samenwerking met:

 


Il Fiore Healthcenter  –  Roermond

Project: RTD-20

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Roermond de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een dubbele manshoge poort met 4 NFC lezers. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken. Il Fiore is deze club aan het voorbereiden voor 24/7 openingstijden.

Dit is een installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd.

In samenwerking met:


JSC Toptraining  –  Volendam

Project: TTR-08A & BH-02 Hekwerk

JSC Toptraining is gevestigd in het voetbalstadion van FC Volendam. Eigenaar Ruud Jacobs is hier met zijn team van Personal en Revalidatie Trainers dagelijks aan de slag om zowel topsporters als reguliere klanten optimaal te begeleiden.

Omdat er ook regelmatig rolstoelers komen sporten is ook een fraaie glazen MIVA poort geplaatst. Leden kunnen die zelf bedienen met hun NFC Tags maar zowel van uit kantoor of receptie kunnen zowel de tourniquet alsook de MIVA poort bediend worden. Het ook door ons geleverde hekwerk maakt de toegangscontrole helemaal compleet.

Omdat de toegangscontrole 5 mtr van de receptie geplaatst moest worden was een optimale voorbereiding vereist voor alle bekabeling. De architect kon dmv van de technische tekeningen van PERCo deze kabelgoten onder de vloer goed intekenen.Via een buis van 5 cm diameter die de aannemer heeft gelegd heeft de installateur op onze aanwijzigingen alle kabels getrokken. Onze monteurs hebben vervolgens alles gemonteerd, aangesloten en getest.

 


Knetemann Quality Fitness  –  Den Haag

Project: TTD-08A

De familie Knetemann heeft er weer een vestiging bij. Naast Voorburg en Zoetermeer is er nu ook een Knetemann Quality Fitness in Den Haag. Dit was een bestaand centrum maar is helemaal vernieuwd in de kwaliteit en huisstijl gelijk aan de andere vestigingen.

In Voorburg en Den Haag staan de tourniquets al vele jaren, voor de nieuwe vestiging is gekozen voor 2 full-size tourniquets uit de Design Series.

Een exemplaar wordt gebruikt voor de ingang, de andere uitsluitend voor uitgang waarvoor de leden eerst op de rode drukknop moeten drukken. Dit om te voorkomen dat leden aan de andere kant de arm naar zich toe kunnen trekken.

De NFC lezer is onzichtbaar ingebouwd in de tourniquet en leden hebben een NFC pas in gebruik waarmee ze in alle vestigingen terecht kunnen.

In samenwerking met:


Lijfkracht  –  Wormer en Zaandam

Project: TTR-08A

De 2 vestigingen van Lijfkracht zijn beide gevestigd in prachtig gerestaureerde pakhuizen, direct aan de Zaan.

In zo’n mooie omgeving is het lekker sporten en de beide eigenaren hebben dan ook gekozen voor een aanpak en begeleiding van de klanten die daar bij past.

De kaartlezers van Boss hebben we keurig ingebouwd en omdat de tourniquets met de rug naar het receptiemeubel staan kon de bekabeling redelijk eenvoudig door het meubel gevoerd worden.

Opmerking: de overleven ruimte tussen tourniquet en meubel wordt door de clubs zelf nog dicht gemaakt. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat

In samenwerking met:


RGYM  –  Beverwijk

Project: TTR-08A

Giancarlo Florio en zijn team van RGYM in Beverwijk hebben nu minder werk aan de toegang-controle want leden moeten nu zelf registreren bij de toegangspoort. Hun visie is om mensen echt te helpen met het behalen van hun doelen en zo kunnen dus zo nog meer tijd besteden aan hun leden. We hebben ons populairste compacte tourniquet geplaatst uit de Design Series. De NFC lezer van Virtuagym is ingebouwd door onze Technische dienst en ook de aansturing vanuit Virtuagym is door ons ingesteld zodat bij oplevering ook alles echt functioneert.

In samenwerking met:

 


The Training Club   –  Dedemsvaart

 

Project: TTR-08A

The Training Clubs in Dedemsvaart en Genemuiden zijn 2 mooie centra waar de leden terecht kunnen voor Fitness, Groepslessen en Personal Training.  In Dedemsvaart hebben we een compacte PERCo TTR-08A geplaatst en ook alle randapparatuur aangesloten op Virtuagym. In Genemuiden hebben we een bestaande tourniquet nagekeken en aangesloten, ook op Virtuagym.

 

In samenwerking met:

 


Sportclub West Friesland –  De Goorn

 

Project: TTD-08A

Sportclub West-Friesland is gevestigd binnen het tenniscentrum van Sportcentrum West-Friesland.

De bestaande tourniquet is vervangen door een Full-Size tourniquet uit de Design Series. We hebben de NFC lezer  ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor op de balie geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden. De open ruimte wordt nog opgevuld met een plantenbak.

In samenwerking met:


SportivaLife  –  Nederweert

 

Project: TTR-08A

SportivaLife is een full service fitness centrum in Nederweert met een groot aanbod in groepslessen, fitness en small group training. SportivaLife is gespecialiseerd in Progress Fitness geven en werkt actief samen met fysiotherapie.

Wij hebben eerst een ontwerp gemaakt dat ook aan de leden getoond is om ze aan het idee te laten wennen dat er op korte termijn een toegangscontrole systeem wordt geplaatst ipv een vrije doorgang. We hebben de kaartlezer van Virtuagym ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan de kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

Het opvullen van de vrije ruimte wordt door het centrum zelf geregeld. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat, zie een voorbeeld bij onze klant JSC Toptraining.

In samenwerking met:


Kenny Evers –  Voorburg

 

Project: TTR-08A

Sportschool Kenny Evers is gevestigd in Sportcentrum Forum Kwadraat in Voorburg. Kenny en zijn team geven door een groot aanbod van lessen alle aandacht aan de leden.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

Het opvullen van de vrije ruimte wordt door het centrum zelf geregeld. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat, zie een voorbeeld bij onze klant JSC Toptraining.

 

In samenwerking met:


Vital Fitness  –  Delft

 

Project: TTR-08A

Vital Fitness noemt zich de schoonste, voordeligste en gezelligste sportschool van Delft.

Bij Vital Fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen en in combinatie met het RVS hekwerk is er een fraaie, open entree gecreëerd.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

 


Vivelli  –  Cuijk

 

Project: TTD-08A

Vivelli heeft een nieuw sportcentrum geopend, naast Wijchen dus nu ook een vestiging in Cuijk.

Jan Reijs is ook eigenaar van Strong Viking, een grote speler op het gebied van obstacle runs, zie: https://strongviking.com/nl/
Daarom heeft dit sportcentrum ook iets wat we nog niet eerder gezien hebben: naast een uitgebreid fitness-gedeelte ook een Strong Viking Lab, een compleet indoor trainingscentrum voor obstacle runs. We hebben een tourniquet uit de Design Series geplaatst inclusief hekwerk en een klaphek voor de uitgang.

In samenwerking met:


Ben Rietdijk Sport  –  Velserbroek

Project: Speedgate

 

Voorheen waren er in de vestiging Velserbroek 2 tourniquets en 1 MIVA poort (voor mindervaliden en kinderwagens) nodig om alles in goede banen te leiden. Nu staat er een toegangscontrole met één Speedgate die dat allemaal af kan. En dat werkt sneller, fraaier, vriendelijker, compacter en goedkoper dan voorheen.  Leden kunnen met hun NFC Tag toegang krijgen, de uitgang is vrij, de sensoren van de Speedgate regelen een veilige doorgang.

Opmerking: inmiddels is dit sportcentrum overgenomen door een keten met meer centra in Noord Holland en heeft een nieuwe naam: Sportcentrum Velserbroek.

 

In samenwerking met:


Killa's Cardio Boxing  –  Assen

 

Project: TTD-03

Etien en zijn team verzorgen verschillende soorten bokstraining: Cardioboxing, Kickboksen, Thaiboksen, Cardioboxing, Fitboxing, MMA en Zaktraining.  Voor zowel beginner of gevorderden. Jong en oud en inclusief wedstrijdbegeleiding.

Project in samenwerking met Epass Online Ledenadministratie.

 

In samenwerking met:


Ames  –  Deurne

 

Project: TTD-08A

Sportcentrum Ames herbergt vele disciplines  Fitness, groepslessen, fysiotherapie maar ook soccer, jump en squash.

We hebben een full-size tourniquet geplaatst. Nieuw: ipv een vrije uitgang of druk op een knop hebben we een voetpedaal geplaatst en dat werkt perfect. Leden kunnen zo snel naar buiten maar het pedaal is niet te bereiken voor leden die hun pas vergeten zijn aan de voorkant van de tourniquet.

In samenwerking met:


Centra Plaza  –  Lelystad

 

Project: WMD-05

Centra Plaza is een centrum voor fysiotherapie en fitness, ontstaan in de jaren 70.

Na een aantal verhuizingen zijn ze nu gevestigd in het prachtige pand aan de Plaats 9 in het Lelycentre .
Er is natuurlijk wel het een en ander veranderd in al die jaren.

Ze zijn er trots op een plusbedrijf te zijn, wat betekent dat de kwaliteit van de zorg optimaal is.

Een brede doorgang is gewenst voor de patiënten, de gang is echter te smal voor 2 poorten, vandaar de keuze voor een zwenkpoort. De kaartlezer ligt op de balie, de poort wordt vrij gegeven na incheck en zwenkt automatisch daarna weer dicht.

Project in samenwerking met:

 


BijHoen Fitness & Wellness  –  Brunssum

 

Project: TTD-08A

Theo en Carla Hoen werken inmiddels samen met zoon Jimé in dit prachtige familie bedrijf. De barruimte in dit historisch pand wordt nu totaal vernieuwd, binnenkort nieuwe foto's.  De ruimte links en rechts van onze tourniquet wordt in dezelfde stijl als de nieuwe bar afgebouwd.

 

Project in samenwerking met:


Fit Factory  –  Paramaribo, Suriname

 

Project: TTD-08A

Fit Factory in Paramaribo is het grootste fitnesscentrum van Suriname. Tourniquet is verscheept vanuit Nederland en met onze online assistentie werkend opgeleverd.

Project in samenwerking met:

 


Hema  –  Almere

 

Project: TTD-10A

Hema Almere heeft jarenlang onze installatie met een losse betaalautomaat in gebruik gehad. Nu is de automaat vervangen door een tourniquet waar alles in zit om de toegang te regelen. Klanten betalen met een muntstuk van 50 cent of snel en gemakkelijk met contactloos betalen!

Om klanten gratis toegang te geven kan er ook met losse Hema munten gewerkt worden. De toegang wordt nu afgewerkt met fraaie glazen wanden.


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

 

Interesse in voorbeelden waar we ons budget-model T5 zoal geleverd hebben?  Klik op onderstaande button.