Hier vindt u een selectie van projecten met manshoge poorten

Vanwege de trend dat centra de toegang willen organiseren tijdens onbemande openingstijden, binnenkort veel meer projecten!


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent PERCo en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips


Il Fiore Healthcenter  –  Panningen

Project: RTD-16

Il Fiore Healthcenter Panningen gaat nu ook 24/7 open voor haar leden. Overdag komen de leden via de ene schuifdeur naar binnen die naar de standaard tourniquet leidt. In de onbemande uren kunnen de leden via een andere schuifdeur en de manshoge poort binnen. Bij de  manshoge poort uitsluitend toegang met de smart phone en QR code. Uitgang is vrij door middel van een druk op de Exit knop.

In samenwerking met:


Sport-& Gezondheidscentrum Zuidwest-Friesland  –  Workum

Project: RTD-16

Sport & Gezondheid onder 1 dak in het fraaie pand van Sport- & Gezondheidscentrum Zuidwest-Friesland.  Het centrum gaat voortaan veel ruimere openingstijden aanbieden aan de leden waarbij er ook onbemande uren zijn. We hebben de bestaande tourniquet vervangen en een een manshoge poort geplaatst.

De leden kunnen kiezen: met de huidige Technogym sleutels inchecken of de telefoon gebruiken en de QR code scannen.  Registratie en controle zowel voor de ingang als de uitgang. Samen met de lokale installateur is alle bekabeling netjes ingebouwd, de poort is bovendien ook aangesloten op de brandmeld-installatie.

In samenwerking met:


Il Fiore Healthcenter  –  Roermond

Project: RTD-20

Il Fiore Healthcenters heeft 7 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Roermond de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een dubbele manshoge poort met 4 NFC lezers. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken. Il Fiore is deze club aan het voorbereiden voor 24/7 openingstijden.

In samenwerking met:


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441