Hier vindt u een selectie van projecten met overige compacte modellen


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent PERCo en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips

 


Fitclub de Paal - Bergeijk

Project: 3  stuks TTR-04.1

Fitclub de Paal is fraai gelegen in de bossen bij Bergeijk en maakt onderdeel van een groot sport- en recreatiepark. We hebben 3 fraaie zwarte tourniquets geplaatst. 1 in de gang bij de groepszalen en 2 stuks bij de entree van de fitness, 1 voor in- en 1 voor uitgang. Ingang gecontroleerd met de NFC tag van de leden. Voor de uitgang moeten de leden gebruik maken van een voetpedaal.

Project in samenwerking met:

 


Health & Fit - Den Haag

 

Project: KT-02.9

 

Health & Fit is een nieuwe club club in Den Haag op een fraaie locatie.

Voorzien van alle moderne activiteiten zoals Crossfit, HIIT maar ook aandacht voor wellness en yoga.

 

Wij hebben een compacte tourniquet geplaatst en aangesloten op een QR-code lezer van Virtuagym. Voor de uitgang moeten de leden eerst op een voetpedaal drukken.

 

Project in samenwerking met:

 


Gym-Fit  –  Losser

Project: TTR-07

Het leukste en meest betaalbare sportcentrum van Losser.

We hebben de Barcodelezer van Virtuagym aangesloten en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De tourniquet staat in de fitnessruimte zodat het team vanuit daar de toegang in de gaten kan houden. We hebben ook hekwerk geplaatst om de ruimte af te sluiten.

 

Project in samenwerking met:

 


Hema  –  Hellevoetsluis

 

Project: volledige restyling entree toilet

Hema in Hellevoetsluis heeft er voor gekozen de entree naar de toiletruimte door PERCo te laten vernieuwen. Omdat de beleving minstens zo belangrijk is als de functionaliteit van een toiletruimte, hebben we naast de TTR-07 tourniquet en de betaalautomaat speciaal voor Hema nieuwe toiletdeuren en borden ontworpen in Hema-stijl.

We hebben al vele Hema’s voorzien van een Saniwalker. Deze automaat zorgt ervoor dat klanten € 0,50 betalen voor een toiletbezoek. In ruil daarvoor krijgen ze een fraaie en goed verzorgde toiletruimte tot hun beschikking. De automaat wisselt muntstukken en kan desgewenst ook een tegoedbon verstrekken die klanten weer kunnen inwisselen in het restaurant van de Hema. De omzet- en winstcijfers zijn spectaculair, kijk hier om dat snel te bekenenen voor uw situatie


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441