Hier vindt u een selectie van Speed Gate ST-01 projecten


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent PERCo en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips

 


Delfins Beach Resort  –  Bonaire

Project: Speed Gate ST-01

 

Onze Speed Gate ST-01 staat op een wel heel mooie plek. In een 5 sterren luxe resort met een prachtig sportcentrum op Bonaire. Sporten in een Caribische sfeer!

We hebben een vloerplaat geleverd die verzonken ligt in de vloer om de installatie nog gemakkelijker te maken inclusief een glazen hekwerk om de ruimte dicht te maken.


HealthCity  –  Oisterwijk, Waalwijk en Vught

Project: Speed Gates ST-01

 

De 3 vestigingen van HealthCity Zuid in Oisterwijk, Waalwijk en Vught zijn bezig om de centra op allerlei vlakken te vernieuwen. Wat betreft de toegangscontrole hadden ze op alle vestigingen eerst 2 tourniquets plus een zwenkpoort staan. Die zijn vervangen door 1 fraaie Speed Gate per locatie. Zo wordt een luxere, ruimere en vriendelijkere entree geregeld voor de leden. Tegelijkertijd maken ze de switch naar RFID bandjes voor de leden plus de mogelijkheid om met de smart phone in te loggen. Dat laatste gebeurt dan met een QR code die via de app van Dewi wordt verstrekt. In de Speed Gates zijn daarom ook 4 lezers ingebouwd, 2 voor ingang en 2 voor uitgang. Alle bekabeling is helemaal weggewerkt in de Speed Gate en in de vloerplaat waarop alles gemonteerd is. De foto's laten ook zien wat er aan bekabeling en voorbereiding allemaal bij komt kijken. We hebben met betrekking tot de vloerplaten en installatie zeer prettig samengewerkt met de technische dienst van HealthCity met een prachtig resultaat!

Project in samenwerking met:


Health Spa  –  Den Haag

Project: Speed Gate ST-01

 

Health Spa Den Haag heeft de fitness en wellness geheel vernieuwd. Met name de nieuwe entree, receptie en horeca ruimte zijn geweldig fraai geworden. Daar past onze Speed Gate mooi bij, die geeft ook dat luxe en vriendelijke gevoel als gasten komen sporten of genieten in de uitgebreide wellness-afdeling met zwembad en sauna's. De RFID lezers van Dewi zijn ingebouwd onder de zwarte glazen top covers, leden dienen voor zowel in- als uitgang hun ledenpas te gebruiken. De foto's zijn genomen in de laatste fase voor de opening, zodra alles helemaal afgewerkt is zullen we die vernieuwen.

Project in samenwerking met:


Health & Sports Club Valkencourt - Valkenswaard

 

Project: Speed Gate ST-01

 

Health & Sports Club Valkencourt is één van de meest complete clubs van Nederland. Met 10.000m² aan fitness, groepsfitness, wellness, racketsporten en kidzz activiteiten onder één dak in combinatie met personal coaching is er voor ieder wat wils. We hebben de bestaande toegangspoort naar een van de afdelingen vervangen voor een fraaie Speed Gate. Alle bestaande bekabeling is verlengd en weg gewerkt onder de vloerplaat.

 

Project in samenwerking met:

 


Special Projects - Head office and wharehouses van grootste EV fabrikant

 

Project: Speed Gate ST-01

 

In Amsterdam en Tilburg hebben we in totaal 10 Speed Gates geplaatst op diverse locaties van de bekendste en grootste fabrikant van elektrische auto's. Omdat nergens geboord mag worden in de vloeren is alles geplaatst op onze vloerplaten met afwerking in de huiskleuren. In intensieve samenwerking met hun installatie-team is alle bekabeling en randapparatuur aangesloten. Voortaan heeft personeel met de juiste bevoegdheden toegang en bezoekers zullen zich eerst moeten melden. Opmerking: ook de afwerking met glazen panelen op losse blokken, 130 cm hoog, is door ons geleverd.

Meer info


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441