Hier vindt u een selectie van projecten met zwenkpoorten


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent PERCo en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips


Pleizier - Amsterdam

 

Project: 2 Full Size tourniquets, hekwerk en zwenkpoort, Design Series

 

Sport en Fitnesscentrum Pleizier is al meer dan 30 jaar het gezelligste familiecentrum van Amsterdam Zuid Oost.

We hebben Full Size tourniquets geplaatst uit de design Series 1 voor de ingang en 1 voor de uitgang. De zwenkpoort met glazen deur wordt gebruikt voor mindervaliden, kinderwagens en bezoekers voor de fysiotherapie. Personeel kan vanachter de balie alle poorten bedienen met onze afstandsbedieningen.

Het geheel is afgemaakt met een fraai hekwerk, het glazen paneel en de glazen deur zijn door ons voorzien van het logo van het sportcentrum.

Van te voren is ook een tekening gemaakt om de routing goed te bekijken en te controleren of alles wel in de ruimte past, zie de afbeeldingen.

 

Project in samenwerking met:

 


Kabonk -Breda

Project: WMD-06

Kabonk is het grootste indoor kinder speelpaleis in Nederland.

7 verdiepingen spelen, klauteren en plezier maken.

Gevestigd in het Breepark waar nog veel meer te beleven valt zoals een bioscoop, bowling en restaurants.

 

We hebben 2 glazen zwenkpoorten geplaatst, 1 voor de ingang en 1 voor de uitgang, beide worden bediend door het personeel met de afstandsbedieningen die we altijd standaard meeleveren.


Medisch Trainingscentrum -Lopik

Project: WMD-06

Fysiotherapie en Medisch Trainingscentrum Lopik heeft naast de bestaande tourniquet nu ook een zwenkpoort om cliënten met een rollator of rolstoel een veilige doorgang te verlenen.

We hebben een glazen zwenkpoort met 90 cm glazen deur geplaatst, deze wordt bediend door het personeel met de afstandsbediening die we altijd standaard meeleveren. Daarnaast hebben we RVS hekwerk op maat gemaakt om de ruimte verder dicht te maken

 

Project in samenwerking met:

 


Centra Plaza  –  Lelystad

 

Project: WMD-05

Centra Plaza is een centrum voor fysiotherapie en fitness, ontstaan in de jaren 70.

Na een aantal verhuizingen zijn ze nu gevestigd in het prachtige pand aan de Plaats 9 in het Lelycentre .
Er is natuurlijk wel het een en ander veranderd in al die jaren.

Ze zijn er trots op een plusbedrijf te zijn, wat betekent dat de kwaliteit van de zorg optimaal is.

Een brede doorgang is gewenst voor de patiënten, de gang is echter te smal voor 2 poorten, vandaar de keuze voor een zwenkpoort. De kaartlezer ligt op de balie, de poort wordt vrij gegeven na incheck en zwenkt automatisch daarna weer dicht.

Project in samenwerking met:

 


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441