De 25 succesvolste projecten afgerond met BOSS, Sportivity


Special Sports  – Amstelveen

 

Project: Force 4

Special Sports Amstelveen wordt misschien wel de meest luxe club van Nederland. Een chique uitstraling  met een receptie zoals in een sterrenhotel gecombineerd met alle denkbare sport en wellness afdelingen.

Wij hebben een Force 4 dubbele poort geplaatst, 2 x 90 cm doorgang, 2 x ingang voor de leden met gebruik van het leden-polsbandje en straks ook met QR. Ook voor de uitgang dient er gescand te worden.

In samenwerking met:


Leisure World  – Dronten

 

Project: Force 1 Max

Leisure World in Dronten is een prachtig en zeer groot multifunctioneel sport- en fitnesscentrum. De voormalige ijshal is recent voorzien van 17(!) indoor Padelbanen. Wij hebben voor de fitnessafdeling de bestaande tourniquets vervangen voor een Force 1 Max. De leden kunnen door beide poorten gecontroleerd naar binnen, de 2 RFID lezers van Boss zijn door ons ingebouwd. Uitgang is vrij, leden stappen in de poort en de sensoren zorgen ervoor dat de deur open zwenkt.

In samenwerking met:


Health Center Hoenderdaal  – 

Driebergen

 

Project: Force 2

Health Center Hoenderdaal is een toonaangevend multifunctioneel sportcentrum, fraai gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Ontspanning, ontmoeting en overwinning is waar het om draait. Binnen-en buitensporten, van golf, tennis, padel, tot aan een fraaie fitnessafdeling. We hebben de bestaande tourniquet( zie foto) vervangen voor onze STORM Force 2. De vloer zat vol met gaten, we hebben een extra grote vloerplaat gefabriceerd die precies de breedte van de hal bedekt. SpeedGate in het midden en we hebben ook 2 glazen panelen geplaatst om het verder af te sluiten.

In samenwerking met:


XNRGY  –  Amsterdam

 

Project: Force 2

XNRGY is een prachtig en gezellig Padel centrum met 10 indoor banen waar ook de top van Nederland van Nederland speelt en traint onder leiding van veelal Spaanstalige trainers.

De fitness afdeling heeft dezelfde aanpak met veel persoonlijke aandacht. Voorheen liep iedereen maar naar binnen, nu is de entree van die afdeling nog steeds vriendelijk maar je moet uiteraard wel een abonnement hebben of een dagpas. Let op de vloerafwerking van onze vloerplaat, we hebben dezelfde vloer gelegd als in de fitness met overeenkomend visgraat motief. Alle bekabeling mooi in de plaat verwerkt. 

In samenwerking met:


Plaza Sportiva  –  Groningen

 

Project: Force 1 Max

Plaza Sportiva is gevestigd in het Euroborg complex waar ook het voetbalstadion van FC Groningen te vinden is. Het luxe centrum heeft alle afdelingen flink vernieuwd, nieuwe fitnessapparatuur geïnstalleerd en nu ook de entree naar de fitness gemoderniseerd. We hebben de tourniquets vervangen voor onze Force 1 Max, een dubbele poort met 2 maal 55 cm doorgang. Alles op een vloerplaat, de RFID lezers van Boss netjes ingebouwd, geen kabeltje te zien.

In samenwerking met:


Fitskilzz  –  Den Haag

 

Project: Force 1

Fitskillz heeft nu 2 vestigingen in Den Haag centrum. 30 minuten training in combinatie met het Biocircuit van Technogym staat centraal. Leden kunnen met hun Technogym bandje in-en uitchecken, we hebben de lezers daarvoor gebouwd en aangesloten. We hebben een Force 1 SpeedGate geïnstalleerd op een vloerplaat waar alle bekabeling in is verwerkt. We hebben 1 week voor opening geleverd dus er werd nog volop gewerkt.

In samenwerking met:


Koster Sportclub  –  Delft

 

Project: Force 1

Koster Sportclub is een van oudsher bekende en gezellige club in Delft. Pauline en en haar team zijn actief op het gebied van sport, voeding en coaching We hebben de tourniquet vervangen en een Force 1 geplaatst op een vloerplaat.  Leden moeten voortaan zowel in-als uitchecken met hun pas, de RFID lezers van Boss hebben we ingebouwd en alle kabels weg gewerkt.

In samenwerking met:


BGym  –  Amsterdam

 

Project: Force 1

B Gym is gevestigd in het gebouw van B. Amsterdam, de grootste startup community van Europa. We hebben de tourniquet TTD-8A vervangen omdat er te veel misbruik wordt gemaakt op de momenten dat er geen toezicht is. Voortaan gaan de leden inchecken met de de QR code van Sportivity, zowel voor ingang als uitgang. Er zijn ook nog 2 RFID lezers ingebouwd voor de leden die geen QR willen/kunnen gebruiken. Het hekwerk bij de entree wordt nog aangepast om ongeoorloofd binnen komen nog moeilijker te maken.

In samenwerking met:


Sportcenter Allround  –  Den Hoorn

 

Project: Force 2

Sportcenter Allround mag je inderdaad een allround sportclub in de regio Delft noemen met allerlei sportafdelingen. Sinds september ook begonnen met Padel, de banen staan tussen alle fitnessafdelingen dus er is volop actie. Bij de toegang naar de fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen voor onze Force 2 SpeedGate. RFID lezers van Boss ingebouwd en de QR bordjes worden nog geplaatst. Alles op een vloerplaat waarin alle bekabeling is verwerkt.

In samenwerking met:


Club Life  –  Diemen

 

Project:  Force 0

Club Life is gevestigd op het terrein van Our Campus in Diemen. Hier zijn honderden, veelal buitenlandse, studenten zijn gevestigd en die komen dan ook volop sporten. Het sportcentrum is flink vernieuwd evenals de fraaie nieuwe entree. Wij hebben de bestaande tourniquet vervangen voor een Force 0 tourniquet inclusief een extra unit. We hebben de 2 RFID lezers netjes ingebouwd en alles op een vloerplaat gemonteerd, geen losse kabels meer te zien.

 

In samenwerking met:


Spot On  –  Zutphen

 

Project: 2 x Force 0

Het pand van Spot On was voorheen een oude boksschool en is nu helemaal getransformeerd naar een modern sportcentrum inclusief een fraaie buitenkant en interieur. We hebben 2 STORM tourniquets geplaatst om de toegang tot de diverse afdelingen goed te regelen. Leden kunnen inchecken met een RFID bandje, de lezers hebben we ingebouwd. En inchecken kan ook met de smartphone bij een QR bordje via de app van Sportivity. Uitgang is vrij maar wel eerst op de exit knop drukken. De open ruimtes worden nog dicht gemaakt met op maat gemaakte bakken op wielen.

In samenwerking met:


The Box  –  Leerdam

 

Project: Force 0

Cross Fit Leerdam is verhuisd naar een fraaie nieuwbouw locatie midden tussen de sportvelden. Ronald en zijn team verzorgen nu een nog groter aanbod: Fitness, Groepslessen, Crossfit en buitentrainingen. Leden kunnen nu gemakkelijk met de app van Boss een QR code scannen om zo in-en uitchecken.

 

In samenwerking met:


Body Kicks  –  Weerselo

 

Project: Force 2

Body Kicks viert zijn 12 jarig bestaan met een verhuizing naar een fraai nieuw pand. Joost en zijn team verzorgen nu een nog groter sport aanbod. We hebben onze Force 2 SpeedGate geplaatst op een vloerplaat waar alle bekabeling in is verwerkt. Leden kunnen nu gemakkelijk met de app van My Welness die gekoppeld is aan Sportivity  met hun telefoon een QR code scannen om zo in-en uitchecken.

 

In samenwerking met:


Sport-& Gezondheidscentrum Zuidwest-Friesland  –  Workum

Project: RTD-16

Sport & Gezondheid onder 1 dak in het fraaie pand van Sport- & Gezondheidscentrum Zuidwest-Friesland.  Het centrum gaat voortaan veel ruimere openingstijden aanbieden aan de leden waarbij er ook onbemande uren zijn. We hebben de bestaande tourniquet vervangen en een een manshoge poort geplaatst.

De leden kunnen kiezen: met de huidige Technogym sleutels inchecken of de telefoon gebruiken en de QR code scannen.  Registratie en controle zowel voor de ingang als de uitgang. Samen met de lokale installateur is alle bekabeling netjes ingebouwd, de poort is bovendien ook aangesloten op de brandmeld-installatie.

In samenwerking met:


Health & Sports Club Valkencourt - Valkenswaard

Project: Speed Gate ST-01

Health & Sports Club Valkencourt is één van de meest complete clubs van Nederland. Met 10.000m² aan fitness, groepsfitness, wellness, racketsporten en kidzz activiteiten onder één dak in combinatie met personal coaching is er voor ieder wat wils. We hebben de bestaande toegangspoort naar een van de afdelingen vervangen voor een fraaie Speed Gate. Alle bestaande bekabeling is verlengd en weg gewerkt onder de vloerplaat.

in samenwerking met:


HSC Vouershof  –  Geleen

Project: TTD-08A

 

Health & Sportsclub Vouershof is een zeer luxe sportsclub. Voorzien van Padel, Tennis, Squash en een fraaie fitnessafdeling. We hebben 2 tourniquets geplaatst, 1 voor ingang en 1 wordt gebruikt voor de uitgang. Beide RFID lezers van Boss kunnen ook de Technogym bandjes lezen.

Project in samenwerking met:


HealthclubNU - Heemstede

Project: TTD-08A

HealthclubNu is een fraaie club in Heemstede met een groot aanbod. Van cross-fit tot aan yoga en van box-club tot aan zwangerschapstraining.

We hebben we de bestaande tourniquet vervangen, de RFID lezer ingebouwd en op de leden-software aangesloten.

In de achterkant van de tourniquet is een kleine knop ingebouwd die leden moeten indrukken bij de uitgang. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. 

 

in samenwerking met:


Lijfkracht  –  Wormer en Zaandam

Project: TTR-08A

De 2 vestigingen van Lijfkracht zijn beide gevestigd in prachtig gerestaureerde pakhuizen, direct aan de Zaan.

In zo’n mooie omgeving is het lekker sporten en de beide eigenaren hebben dan ook gekozen voor een aanpak en begeleiding van de klanten die daar bij past.

De kaartlezers van Boss hebben we keurig ingebouwd en omdat de tourniquets met de rug naar het receptiemeubel staan kon de bekabeling redelijk eenvoudig door het meubel gevoerd worden.

Opmerking: de overleven ruimte tussen tourniquet en meubel wordt door de clubs zelf nog dicht gemaakt. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat

in samenwerking met:


Il Fiore Healthcenter  –  Herten

Project: TTD-8A

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Herten de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een full-size tourniquet met automatische valarm en met de NFC lezers mooi ingebouwd. Het ook door ons geleverde en geplaatste hekwerk maakt het systeem af. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken.Dit is de eerste installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd, een nieuwe internationale speler die een zeer uitgebreid software systeem in huis heeft op het gebied van administratie en beheer van leden.

in samenwerking met:


RGYM  –  Beverwijk

Project: Force 1

RGym is het grootste officiële Hamers Strength Trainingcenter van Nederland. Giancarlo Florio en zijn team van RGYM in Beverwijk hebben de fitnessruimte flink uitgebreid en daarom ook weer de entree  veranderd. We hebben onze Force 1 met 1 doorgang vervangen voor een Force 1 Max SpeedGate. Entree door de ene poort en naar buiten door de andere. Leden moeten de QR code scannen of een RFID pas gebruiken zowel bij in- als uit-check.

In samenwerking met:

 


Il Fiore Healthcenter  –  Roermond

Project: RTD-20

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Roermond de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een dubbele manshoge poort met 4 NFC lezers. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken. Il Fiore is deze club aan het voorbereiden voor 24/7 openingstijden.

Dit is een installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd.

In samenwerking met:


Gelre Sports - Lichtenvoorde

 

Gelre Sports heeft de defecte tourniquet laten vervangen, we hebben de kaartlezers van Boss opnieuw aangesloten en ook een knop aan de kant van de uitgang geplaatst. Leden moeten dus daar eerst op drukken om naar buiten te kunnen gaan. Zo voorkom je dus dat de arm aan de voorkant naar voren getrokken kan worden en dat mensen er te gemakkelijk door kunnen glippen zonder dat ze zich registreren.

In samenwerking met:

 


AkkyFit - Beesd

 

Project: TTR-08A

 

AkkyFit in Beesd is bezig om alles te vernieuwen. Recent overgestapt naar Sportivity van Boss. Ook meteen een tourniquet door ons laten plaatsen en leden kunnen voortaan in-en uitchecken met behulp van een QR code. Dat werkt met Sportivity wel heel gemakkelijk, er zijn geen lezers meer nodig. We hebben stickers laten maken van de QR codes die Boss ons aangeleverd heeft en deze zijn op de juiste plek aangebracht. De app van Boss regelt vervolgens de toegang en registratie. 

De open ruimte wordt door AkkyFit zelf nog dicht gemaakt.

Project in samenwerking met:

 


Sport Natural  –  Amsterdam

Project: TTD-08A

 

De Sport Natural clubs geven met een 12 weken programma resultaat garantie. Ze hebben 3 vestigingen, in de locatie Amsterdam Noord hebben we de tourniquet vervangen en de beide RFID lezers van Boss ingebouwd een aangesloten.

Project in samenwerking met:


Il Fiore Healthcenter  –  Panningen

Project: RTD-16

Il Fiore Healthcenter Panningen gaat nu ook 24/7 open voor haar leden. Overdag komen de leden via de ene schuifdeur naar binnen die naar de standaard tourniquet leidt. In de onbemande uren kunnen de leden via een andere schuifdeur en de manshoge poort binnen. Bij de  manshoge poort uitsluitend toegang met de smart phone en QR code.

In samenwerking met: