De 6 succesvolste projecten afgerond met Control Plus


Fit & Fun  –  Lommel

 

Project: Force 1

Fit & Fun in Lommel is een fraai sportcentrum in Lommel met 24/7 openingstijden. Tot voor kort enkel de buitendeur met toegangscontrole gedurende de tijden dat er geen toezicht is. Nu uitgebreid met onze STORM Force 1 SpeedGate. Ingang gecontroleerd met een RFID lezer die we ingebouwd hebben. Uitgang door middel van een druk op de Exit knop.

In samenwerking met:


Fit013  –  Tilburg

 

Project: Force 1

Fit013 is een gezellig sportcentrum in Tilburg. Erik en zijn team zijn dit jaar al 34 actief op meerdere locaties in de fitnessbranche.

We hebben de tourniquet vervangen en een Force1 geplaatst op een vloerplaat. Leden kunnen in-en uitchecken bij de lezers van Control Plus die we hebben aangesloten. De lezers hebben een dubbele functie, leden kunnen zowel met hun RFID sleutelhanger of een QR code inchecken.

In samenwerking met:


@MyGym  –  Hoeselt, Heers, Heteren en Bree

Project: Force 2

 

@MyGym heeft diverse centra in Nederland en Belgie, allemaal met 24/7 openingstijden. Het zijn allemaal bijzonder fraaie centra met een zeer trendy uitstraling, veel zwart in combinatie met neon kleuren. Inclusief innovatieve oplossingen om met een minimale personeelsbezetting toch een goede toegangscontrole te realiseren. Onze Force 2 SpeedGate is gekoppeld aan de lezers en camera-systemen van Open24Seven. Als mensen ongeoorloofd proberen binnen te komen geeft onze SpeedGate een alarm en dat gaat dan meteen naar een meldkamer. Sommige projecten zijn nog in de afwerk-fase, binnenkort nieuwe foto's.

Project in samenwerking met: