De 14 succesvolste projecten afgerond met Dewi-online


Healthclub Juliën  –  Lienden

 

Project: Force 2

Healthclub Juliën is al meer dan 33 jaar een begrip in de Betuwe en ook een gerenomeerd lid van de VES. De tourniquet is vervangen door een SpeedGate met 2 zwenkdeuren die voortaan voor een meer klantvriendelijke entree gaat zorgen. Alle bekabeling is verwerkt in de vloerplaat, de RFID lezer van Dewi is ingebouwd. Zodra de afwerking links en rechts gereed is zullen we nieuwe foto's plaatsen.

 

In samenwerking met:


WorkoutCentre Be You  –  Ridderkerk

Project: Speed Gate ST-11

WorkoutCentre Be You is verhuisd van Hendrik Ido Ambacht naar Ridderkerk. De bestaande leden zullen verrast zijn want het sportcentrum is vele malen groter maar vooral ongelooflijk fraai geworden. Je waant jezelf in een groene oase. Onze nieuwste Speed Gate ST-11, het iets kleinere broertje van de ST-01 komt hier helemaal tot zijn recht. Leden gebruiken hun TechnoGym polsbandje niet alleen bij de toestellen maar ook voor de in- en uit-check bij onze Speed Gate. De lezers van Dewi zijn ingebouwd onder de RVS covers en de deuren zijn door ons voorzien van het club logo.

in samenwerking met:


HealthCity  –  Oisterwijk, Waalwijk en Vught

Project: Speed Gates

De 3 vestigingen van HealthCity Zuid in Oisterwijk, Waalwijk en Vught zijn bezig om de centra op allerlei vlakken te vernieuwen. Wat betreft de toegangscontrole hadden ze op alle vestigingen eerst 2 tourniquets plus een zwenkpoort staan. Die zijn vervangen door 1 fraaie Speed Gate per locatie. Zo wordt een luxere, ruimere en vriendelijkere entree geregeld voor de leden. Tegelijkertijd maken ze de switch naar RFID bandjes voor de leden plus de mogelijkheid om met de smart phone in te loggen. Dat laatste gebeurt dan met een QR code die via de app van Dewi wordt verstrekt. In de Speed Gates zijn daarom ook 4 lezers ingebouwd, 2 voor ingang en 2 voor uitgang. Alle bekabeling is helemaal weggewerkt in de Speed Gate en in de vloerplaat waarop alles gemonteerd is. De foto's laten ook zien wat er aan bekabeling en voorbereiding allemaal bij komt kijken. We hebben met betrekking tot de vloerplaten en installatie zeer prettig samengewerkt met de technische dienst van HealthCity met een prachtig resultaat!.

in samenwerking met:


Health Spa  –  Den Haag

Project: Speed Gate ST-11

Health Spa Den Haag heeft de fitness en wellness geheel vernieuwd. Met name de nieuwe entree, receptie en horeca ruimte zijn geweldig fraai geworden. Daar past onze Speed Gate mooi bij, die geeft ook dat luxe en vriendelijke gevoel als gasten komen sporten of genieten in de uitgebreide wellness-afdeling met zwembad en sauna's. De RFID lezers van Dewi zijn ingebouwd onder de zwarte glazen top covers, leden dienen voor zowel in- als uitgang hun ledenpas te gebruiken. De foto's zijn genomen in de laatste fase voor de opening, zodra alles helemaal afgewerkt is zullen we die vernieuwen.

in samenwerking met:


360 Healthclub  –  Roermond

Project: TTD-8A

360 Healthclub is nog steeds een van de meest luxe fitnesscentra van Nederland en heeft de routing en toegangscontrole aangepast.

Wij hebben onze Full-size tourniquet geplaatst. Kaartlezers en Raspberry Pi's van Dewi voor zowel in-als uitgaande controle en registratie allemaal ingebouwd plus de bekabeling netjes weg gewerkt.

in samenwerking met:


The Gym Lounge  –  Zaandam

Project: TTD-8A

The Gym Lounge in Zaandam is een speciale en exclusieve club die met nieuwste apparatuur en intensieve begeleiding resultaat-gerichte trainingen aanbiedt in 30-45 minuten. Voorheen geen toegangscontrole, zie de foto's. We hebben een Full-size tourniquet geplaatst uit de Design Series en 2 lezers van Dewi fraai ingebouwd. Leden moeten dus zowel voor in-als uitgang hun polsbandje gebruiken. Dit bandje is ook te gebruiken met de meeste toestellen. Handig voor de leden en personeel hoeft zich niet meer bezig te houden met controle en kan zich nog meer focussen op de begeleiding in de fitnesszaal.

in samenwerking met:


Fit XL  –  Reuver en Sittard

Project: TTD-8A

Fit XL heeft 4 sportcentra in Limburg en recent een zeer fraaie locatie geopend in Reuver. Alle clubs zijn voorzien van Venzinni fitness apparatuur in combinatie met een aparte afdeling met het MyCircle concept. Wij hebben een Full-size tourniquet geplaatst en de RFID lezer  van Dewi ingebouwd. Binnenkort opent de vestiging Sittard, we hebben onze tourniquet al geplaatst.

in samenwerking met:


Gym Fitness  –  Poeldijk

Project: TTD-08A

Gym Fitness is midden in het Westland gevestigd, in het Sportpark Verburgh in Poeldijk.

Bij Gym Fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen en in combinatie met het RVS hekwerk is er een fraaie, open entree gecreëerd.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor boven de tourniquet geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden. Opmerking: inmiddels is dit centrum overgestapt naar Dewi maar ook hun lezers functioneren natuurlijk weer prima.

In samenwerking met:


Kenny Evers –  Voorburg

Project: TTR-08A

Sportschool Kenny Evers is gevestigd in Sportcentrum Forum Kwadraat in Voorburg. Kenny en zijn team geven door een groot aanbod van lessen alle aandacht aan de leden.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

Het opvullen van de vrije ruimte wordt door het centrum zelf geregeld. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat, zie een voorbeeld bij onze klant JSC Toptraining.

in samenwerking met:


Project: Speedgate ST-11

Ben Rietdijk Sport  –  Velserbroek

Het leukste en meest betaalbare sportcentrum van Losser.

We hebben de Barcodelezer van Virtuagym aangesloten en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De tourniquet staat in de fitnessruimte zodat het team vanuit daar de toegang in de gaten kan houden. We hebben ook hekwerk geplaatst om de ruimte af te sluiten.

in samenwerking met:


BijHoen Fitness & Wellness  –  Brunssum

Project: TTD-08A

De familie Hoen is gestart in een historisch pand in Brunssum.  Inmiddels zijn alle ruimtes, sport, wellness en de entree, helemaal vernieuwd. Inclusief een zeer fraaie bar en restaurant! Ook de toegangscontrole is in dezelfde stijl afgewerkt.

In samenwerking met: