De 5 succesvolste projecten afgerond met Logifit


Fitnessclub Tiel  –  Hotel van der Valk Tiel

 

Project: Force 2

Hotel van der Valk heeft een uitgebreide wellness, Vitaal geheten, met eigen entree. In samenwerking met Fitnessclub Nederland ook een grote fitnessafdeling waar wij onze Force 2 hebben geplaatst. Zowel de lezer van de ledenadministratie alsook de lezer die gekoppeld is aan de software voor de hotelgasten zijn ingebouwd. Hotelgasten kunnen 24/7 terecht en onze poort in combinatie met camerabewaking moet ongewenste overige bezoeken buiten houden.

 

In samenwerking met:


Fitnessclub Zaltbommel  –  Zaltbommel

 

Project:  2 stuks Force 1

Met indrukwekkend uitzicht op de A2 hebben we bij Fitnessclub Zaltbommel op beide verdiepingen een Force 1 geplaatst. Dit keer niet op een vloerplaat. De TD van Fitnessclub Nederland had alle bekabeling voorbereid door gaten helemaal door de vloer heen te boren. RFID lezers voor incheck hebben we ingebouwd, uitgang is vrij voor de leden.

 

In samenwerking met:


FitCorner  –  Axel

Project: Force 2

FitCorner in het mooie Axel heeft nu veel ruimere openingstijden, gedeeltelijk onbemand. Klanten kunnen bij de vingerscanner inchecken of met hun RFID sleutelhanger. In onze Force 2 SpeedGate hebben een speciale pc ingebouwd waarop alle lezers zijn aangesloten. Naast de bedieningspaneel en handzender hebben we nog een extra relais ingebouwd zodat de eigenaar met zijn telefoon de poort altijd kan bedienen. De poort staat op een vloerplaat waarin alle bekabeling is weg gewerkt. Rechts wordt ook ook nog een intercom-systeem geplaatst.

In samenwerking met:


Body Language - Hardinxveld-Giessendam

Project: TTR-08A

Body Language is al sinds 1993 een vertrouwd adres in Hardinxveld-Giessendam. We hebben de bestaande tourniquet vervangen voor onze compacte tourniquet uit de Design Series. De lezer voor de ingaande controle van Logifit is fraai ingebouwd, de uitgang is voorlopig vrij.

in samenwerking met:


Medisch Trainingscentrum -Lopik

Project: WMD-06

Fysiotherapie en Medisch Trainingscentrum Lopik heeft naast de bestaande tourniquet nu ook een zwenkpoort om cliënten met een rollator of rolstoel een veilige doorgang te verlenen.

We hebben een glazen zwenkpoort met 90 cm glazen deur geplaatst, deze wordt bediend door het personeel met de afstandsbediening die we altijd standaard meeleveren. Daarnaast hebben we RVS hekwerk op maat gemaakt om de ruimte verder dicht te maken

in samenwerking met: