De 24 succesvolste projecten afgerond met Virtuagym


Fitter Brakel  –  Brakel

 

Project: Force 1

Fitter Brakel is een fraai allround sportcentrum. We hebben de tourniquet vervangen en een Force1 geplaatst op een vloerplaat. Dit is een eerste project in samenwerking met Doorsecure.  Virtuagym en Doorsecure bieden nu nieuwe lezers aan die online werken. Dus geen usb kabels en pc meer nodig. De lezer heeft een dubbele functie, leden kunnen zowel met hun RFID pas of een QR code inchecken. Uitgang is vrij maar leden moeten wel eerst op een exit knop drukken. Dit voorkomt dat mensen ongeoorloofd toegang kunnen krijgen. Neem contact met ons of Virtuagym op voor meer informatie.

In samenwerking met:

EN:


Aarts Sport  – Lisse

 

Project: Force 1 Max

Aarts Sports in Lisse is van oudsher al een prachtig centrum. We hebben de bestaande tourniquets vervangen voor onze Force 1 Max. Die past precies in de doorgang naar de receptie. 1 poort wordt gebruikt voor ingaande registratie  en de andere voor vrije uitgang. De rfid lezer van Virtuagym is ingebouwd en aangesloten. Alles is op onze  vloerplaat gemonteerd waar alle bekabeling in is verwerkt.

In samenwerking met:


Leef!  –  Wijhe

Project: Force 4

 

Leef! Vitaliteitsclub in Olst-Wijhe biedt voortaan ruimere openingstijden aan. Onze Force 4 SpeedGate gaat er voor zorgen dat de leden een veilige en prettige toegang krijgen, ook tijdens de onbemande uren. Links gaan leden door de ene poort, gecontroleerd. We hebben daarvoor 2 lezers ingebouwd: RFID en QR. De rechter poort wordt uitsluitend voor uitgang gebruikt en die is voorlopig vrij maar kan altijd worden aangepast met extra lezers.

Project in samenwerking met:


TotalFit  –  Wehl

 

Project: Force 2

TotalFit Wehl biedt alles op het gebied van inspanning en ontspanning. We hebben een FORCE 2 SpeedGate geplaatst en in totaal 4 lezers van Virtuagym aangesloten, 2 x QR lezer opgebouwd en 2 x RFID lezer ingebouwd.  Alles op een vloerplaat geplaatst waarin alle bekabeling is verwerkt.

In samenwerking met:


Gym-Fit  –  Losser

Project: Force 1 Max

We hebben de bestaande tourniquet vervangen voor een Force 1 Max die precies past in de open ruimte die naar de fitnesszaal leidt. Ingang door linker poort, gecontroleerd door de barcodescanner die we op de muur hebben gemonteerd, uitgang vrij via de poort aan de rechterkant.

Omdat de club regelmatig ziet dat leden ongecontroleerd proberen te passeren hebben we de tijdsinstellingen voor openen en sluiten van de deuren zeer strak ingesteld.

In samenwerking met:


Mike's Gym  –  Oostzaan

 

Project: Force 1

Mike Passenier en zijn team zijn trainers en coaches van vele bekende kickboksers. Daarnaast zo druk met de fitness en alle lessen dat er een andere poort moest komen voor de toegang. We hebben een STORM Force 1 geplaatst op een vloerplaat en de lezer van Virtuagym ook weer aangesloten.

 

In samenwerking met:


Fitter bij de Wit  –  Hardinxveld

Project: Force 2

Aan de rand van Hardinxveld ligt het fraaie sportcentrum Fitter bij de Wit. Veel persoonlijke aandacht en sporten in een prettige, rustige sfeer, hiervoor is duidelijk gekozen Nu ook een mooie nieuwe entree met onze Force 2. We hebben de Rfid lezer van Virtuagym ingebouwd, de QR lezer staat ernaast. Als leden inchecken wordt onze poort groen en de leden krijgen ook feedback van een extra leden-monitor.

In samenwerking met:


Get Fit Gym  –  Bakkum

Project: Speed Gate ST-11

Get Fit Gym is verhuisd van Castricum naar het naastgelegen Bakkum. Geen tourniquet meer maar nu onze Speed Gate ST-11. De leden gebruiken gebruiken geen passen meer maar uitsluitend de QR code van Virtuagym om toegang te krijgen. Uitgang is vrij, sensoren in de Speed gate controleren een veilige en gecontroleerde doorgang. Boren in de vloer was geen optie, daarom hebben we alles gemonteerd op een vloerplaat en die verzonken in de rubber vloer. De rode vloerbedekking die we geleverd hebben matcht mooi met de huiskleuren en we hebben de logo's op de deuren aangebracht. Zodra de afwerking van de vloer helemaal klaar is zullen we nieuwe afbeeldingen plaatsen.

in samenwerking met:


Active Studio  –  Groesbeek

Project: TTR-8A

Active Studio heeft een geheel nieuw pand gebouwd waar alle opgedane kennis en ervaring ingestopt is. Met alle keus voor de klanten: sporten tegen een basic tarief, bewegen met alle aandacht en/of werken aan jezelf in een complete Mindfulness afdeling.

 

De foto's geven mooie impressie van de fraaie inrichting van de diverse afdelingen, ieder met een geheel eigen sfeer.

We hebben een compacte tourniquet uit de Design Series geplaatst

.

in samenwerking met:


Project: 2 Full Size tourniquets, hekwerk en zwenkpoort, Design Series

Pleizier - Amsterdam

Sport en Fitnesscentrum Pleizier is al meer dan 30 jaar het gezelligste familiecentrum van Amsterdam Zuid Oost.

We hebben Full Size tourniquets geplaatst uit de design Series 1 voor de ingang en 1 voor de uitgang. De zwenkpoort met glazen deur wordt gebruikt voor mindervaliden, kinderwagens en bezoekers voor de fysiotherapie. Personeel kan vanachter de balie alle poorten bedienen met onze afstandsbedieningen.

Het geheel is afgemaakt met een fraai hekwerk, het glazen paneel en de glazen deur zijn door ons voorzien van het logo van het sportcentrum.

in samenwerking met:


TotalFit - Ruurlo

Project: TTR-8A, Design Series

TotalFit in Ruurlo is eind 2020 uitgeroepen tot de beste fitnessclub van Gelderland. Nu er een goede toegangscontrole geplaatst is kunnen ze nog meer tijd en aandacht aan de leden besteden.

We hebben een compacte tourniquet geplaatst uit de Design Series. Met 2 RFID lezers onzichtbaar ingebouwd, 1 voor ingaande controle en registratie en aan de ander kant 1 voor de uitgang. We leveren ook nog een RVS hek om het geheel mooi af te werken.

in samenwerking met:


Health & Fit - Den Haag

Project: KT-02.9

Health & Fit is een nieuwe club club in Den Haag op een fraaie locatie.

Voorzien van alle moderne activiteiten zoals Crossfit, HIIT maar ook aandacht voor wellness en yoga.

 

Wij hebben een compacte tourniquet geplaatst en aangesloten op een QR-code lezer van Virtuagym. Voor de uitgang moeten de leden eerst op een voetpedaal drukken.

in samenwerking met:


Studio Perfect - Deventer

Project: TTD-08A

Studio Perfect is een prachtige familieclub en al lang klant bij ons. De bestaande tourniquet is vervangen door een PERCo Full-Size tourniquet uit de Design Series. De bestaande RFID lezer is ingebouwd. Update: Studio Perfect is inmiddels over gestapt naar Virtuagym en de nieuwe randapparatuur stuurt ook weer onze tourniquet aan.

In samenwerking met:


Family Sports  –  Wateringen

Project: Force 4

De naam zegt het helemaal: Family Sports in Wateringen is een echte familieclub. 

De bestaande enkelvoudige SpeedGate is vervangen voor een dubbele STORM SpeedGate, 1 voor ingang met lezer van Doorsecure (RFID plus QR) en de ander poort voor vrije uitgang. Inclusief 6 draadloze afstandsbedieningen zodat de inpandige zorgverleners gemakkelijk hun cliënten kunnen binnen laten.

Project in samenwerking met:

 


JSC Toptraining  –  Volendam

Project: TTR-08A & BH-02 Hekwerk

JSC Toptraining is gevestigd in het voetbalstadion van FC Volendam. Eigenaar Ruud Jacobs is hier met zijn team van Personal en Revalidatie Trainers dagelijks aan de slag om zowel topsporters als reguliere klanten optimaal te begeleiden.

Omdat er ook regelmatig rolstoelers komen sporten is ook een fraaie glazen MIVA poort geplaatst. Leden kunnen die zelf bedienen met hun NFC Tags maar zowel van uit kantoor of receptie kunnen zowel de tourniquet alsook de MIVA poort bediend worden. Het ook door ons geleverde hekwerk maakt de toegangscontrole helemaal compleet.

Omdat de toegangscontrole 5 mtr van de receptie geplaatst moest worden was een optimale voorbereiding vereist voor alle bekabeling. De architect kon dmv van de technische tekeningen van PERCo deze kabelgoten onder de vloer goed intekenen.Via een buis van 5 cm diameter die de aannemer heeft gelegd heeft de installateur op onze aanwijzigingen alle kabels getrokken. Onze monteurs hebben vervolgens alles gemonteerd, aangesloten en getest.

In samenwerking met:


The Training Club   –  Dedemsvaart

Project: TTR-08A

The Training Clubs in Dedemsvaart en Genemuiden zijn 2 mooie centra waar de leden terecht kunnen voor Fitness, Groepslessen en Personal Training.  In Dedemsvaart hebben we een compacte PERCo TTR-08A geplaatst en ook alle randapparatuur aangesloten op Virtuagym. In Genemuiden hebben we een bestaande tourniquet nagekeken en aangesloten, ook op Virtuagym.

In samenwerking met:


SportivaLife  –  Nederweert

Project: TTR-08A

SportivaLife is een full service fitness centrum in Nederweert met een groot aanbod in groepslessen, fitness en small group training. SportivaLife is gespecialiseerd in Progress Fitness geven en werkt actief samen met fysiotherapie.

Wij hebben eerst een ontwerp gemaakt dat ook aan de leden getoond is om ze aan het idee te laten wennen dat er op korte termijn een toegangscontrole systeem wordt geplaatst ipv een vrije doorgang. We hebben de kaartlezer van Virtuagym ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan de kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

Het opvullen van de vrije ruimte wordt door het centrum zelf geregeld. 

In samenwerking met:


Vivelli  –  Cuijk

Project: TTD-08A

Vivelli heeft een nieuw sportcentrum geopend, naast Wijchen dus nu ook een vestiging in Cuijk.

Jan Reijs is ook eigenaar van Strong Viking, een grote speler op het gebied van obstacle runs, zie: https://strongviking.com/nl/
Daarom heeft dit sportcentrum ook iets wat we nog niet eerder gezien hebben: naast een uitgebreid fitness-gedeelte ook een Strong Viking Lab, een compleet indoor trainingscentrum voor obstacle runs. We hebben een tourniquet uit de Design Series geplaatst inclusief hekwerk en een klaphek voor de uitgang.

In samenwerking met:


Centra Plaza  –  Lelystad

Project: WMD-05

Centra Plaza is een centrum voor fysiotherapie en fitness, ontstaan in de jaren 70.

Na een aantal verhuizingen zijn ze nu gevestigd in het prachtige pand aan de Plaats 9 in het Lelycentre .
Er is natuurlijk wel het een en ander veranderd in al die jaren.

Ze zijn er trots op een plusbedrijf te zijn, wat betekent dat de kwaliteit van de zorg optimaal is.

Een brede doorgang is gewenst voor de patiënten, de gang is echter te smal voor 2 poorten, vandaar de keuze voor een zwenkpoort. De kaartlezer ligt op de balie, de poort wordt vrij gegeven na incheck en zwenkt automatisch daarna weer dicht.

in samenwerking met:


Fit Factory  –  Paramaribo, Suriname

Project: TTD-08A

Fit Factory in Paramaribo is het grootste fitnesscentrum van Suriname. Tourniquet is verscheept vanuit Nederland en met onze online assistentie werkend opgeleverd.

in samenwerking met:


Results Gym  –  Lemmer

Project: TTD-08A

 

Results Gym, voorheen Nije Balans, is een prachtige club die nu voorzien is van onze Full Size tourniquet uit de Design Series. Beide lezers voor ingang plus uitgang zijn fraai ingebouwd. Omdat er vloerverwarming ligt hebben we het geheel op een vloerplaat geplaatst. Inclusief drempels voor een veilige entree en een glazen afscheiding.

in samenwerking met:


NineT8 Gym - Nieuwerkerk aan den IJssel

Project: T5

NineT8 Gym, de eigenaren komen allemaal uit 1998, is een fraaie nieuwe club in Nieuwerkerk aan den IJssel. Inclusief een trendy zwarte aankleding en fitness-toestellen. Leden kunnen via de QR code in de app van Virtuagym inchecken. 

In samenwerking met:

 


Total Strength - Lekkerkerk

Project: T5

Total Strength is een no-nonse sportschool met een innovatieve, uitdagende en leuke aanpak. Leden kunnen via de barcodescanner van Virtuagym inchecken. Ook de uitgang is op die manier gecontroleerd.

In samenwerking met:

 


Dinxpergym - Dinxperlo

Project: T5

Dinxpergym is gevestigd in een groot multifunctioneel sportcentrum met tevens allerlei racket-sporten. Vanwege de extra ruime openingstijden is nu ook een tourniquet geplaatst voor de toegangscontrole en registratie.

 

In samenwerking met: