Technische informatie STORM Force 1 MaxWat wordt er meegeleverd

De verpakking van de STORM Force 1 Max bevat een kabelboom die tussen de 3 units gelegd moet worden, de klant is verantwoordelijk om hiervoor een buis in de vloer te leggen of er wordt gekozen voor plaatsing op onze vloerplaat. De Slave-en Midden-unit wordt met deze kabels voorzien van stroom, verbinding naar de sensoren en eventuele extra bekabeling voor lezers die aan de zijde van de Slave-unit gemonteerd worden.

De 24 volts voeding is in de Master-unit aanwezig. Maximum wattage bedraagt 150 Watt, een standaard stroom-aansluiting volstaat, die kan aangesloten worden op bovenstaande box.

Daarnaast zal er extra bekabeling gelegd moeten door de installateur van de klant, dat verschilt per situatie en voor elk software-systeem. 

Als wij dit formulier ingevuld binnen krijgen sturen wij vervolgens een beschrijving van de bekabeling die klaar moet liggen voordat wij komen installeren.

De box aan de buitenkant van de Master maakt het aansluiten van randapparatuur erg gemakkelijk , deze bevat de volgende connecties:

1: 220 Volt stroom-aansluiting, haakse stekker

2: 2 x USB-A

3: 1 x UTP

4: 2 x jackplug, haaks tbv externe aansturing 

De box wordt nadien veilig afgesloten met een afdekkap.