Liftonderhoud: Werkgebied, Brabant, Gelderland en Vlaams BelgiëWettelijk verplicht

Het laten onderhouden van een lift is een wettelijke verplichting. Het garandeert de veiligheid van de eindgebruiker en de levensduur van een liftinstallatie. Het aantal periodieke onderhoudsbeurten is afhankelijk van type gebouwen het aantal stopplaatsen. Bij sommige fabrikanten en installateurs kan je kiezen uit verschillende onderhoudspakketten die afgestemd zijn aan uw installatie. Zij maken voor u graag een onderhoudscontract op. Ga steeds een onderhoudscontract aan dat bij uw situatie past, niet meer en niet minder.

Een onderhoudspakket kan volgende diensten omvatten:

  • onderhoudsprogramma ( voorkomt storingen en defecten);
  • onderhoudsplan ( aanpak verschillende onderdelen installatie);
  • regelwetgeving in orde brengen

 

PERCo Lift Onderhoud

Wilt u uw liftbeheer beter regelen en meer grip krijgen op uw onderhoudskosten? Dan kan PERCo Lift Onderhoud u behulpzaam zijn met een oplossing op maat. Het beheer van liften is een complexe materie en vraagt specialistische kennis. Wij zijn in staat om het lift beheer op professionele wijze te regelen en de kosten van onderhoud en vervangingen te beheersen. Wij zijn een merkonafhankelijke liftenfirma in Nederland. Wij bouwen langdurige relaties met onze klanten op en zijn gefocust op de gehele levenscyclus van uw lift. Met als resultaat dat wij qua total cost of ownerschip de goedkoopste in de liftenbranche zijn.


Uniek: TESS - Trespass Entrance Security System

lift-ombouw naar TESS. Met uw gezicht automatisch naar de juiste verdieping:


Innovatie, onze klanten de nieuwste technologie en producten van de hoogste kwaliteit leveren, dat is waar SAG / PERCo gaat. En dat resulteert in al vele zeer tevreden klanten. Onze klanten bevinden zich onder andere in de industrie en de retail. Kortom, op onze producten kunt u rekenen. Heeft u een betrouwbaar  toegangssysteem of registratiesysteem nodig? Misschien is een gezichtherkenningssysteem wel iets voor u! Ongenodigde gasten komen uw bedrijf niet meer binnen en de uren van uw personeelsleden worden nauwkeurig bijgehouden.

 

Nu gaan wij TESS koppelen aan de juiste verdieping waar u werkt. Hiervoor zoeken wij een 2 tal proefprojecten.

Geef u direct op om deze innovatie te koppelen aan uw liftinstallatie! Tot 8 gezichten worden in één keer herkend en de stopplaatsen worden automatisch geprogrammeerd.


Graag wil ik een gesprek hebben over onze liftinstallatie