Hier vindt u een selectie van TTR-08A projecten


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent PERCo en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips

 


Active Studio  –  Groesbeek

Project: TTR-08A

 

Active Studio heeft een geheel nieuw pand gebouwd waar alle opgedane kennis en ervaring ingestopt is. Met alle keus voor de klanten: sporten tegen een basic tarief, bewegen met alle aandacht en/of werken aan jezelf in een complete Mindfulness afdeling. 

De foto's geven mooie impressie van de fraaie inrichting van de diverse afdelingen, ieder met een geheel eigen sfeer.

We hebben een compacte tourniquet uit de Design Series geplaatst.

Project in samenwerking met:

 

 


AkkyFit - Beesd

 

Project: TTR-08A

 

AkkyFit in Beesd is bezig om alles te vernieuwen. Recent overgestapt naar Sportivity van Boss. Ook meteen een tourniquet door ons laten plaatsen en leden kunnen voortaan in-en uitchecken met behulp van een QR code. Dat werkt met Sportivity wel heel gemakkelijk, er zijn geen lezers meer nodig. We hebben stickers laten maken van de QR codes die Boss ons aangeleverd heeft en deze zijn op de juiste plek aangebracht. De app van Boss regelt vervolgens de toegang en registratie. 

De open ruimte wordt door AkkyFit zelf nog dicht gemaakt.

Project in samenwerking met:

 


TotalFit - Ruurlo

 

Project: TTR-08A

 

TotalFit in Ruurlo is eind 2020 uitgeroepen tot de beste fitnessclub van Gelderland. Nu er een goede toegangscontrole geplaatst is kunnen ze nog meer tijd en aandacht aan de leden besteden.

We hebben een compacte tourniquet geplaatst uit de Design Series. Met 2 RFID lezers onzichtbaar ingebouwd, 1 voor ingaande controle en registratie en aan de ander kant 1 voor de uitgang. We leveren ook nog een RVS hek om het geheel mooi af te werken.

 

Project in samenwerking met:

 


Body Language - Hardinxveld-Giessendam

 

Project: TTR-08A

 

Body Language is al sinds 1993 een vertrouwd adres in Hardinxveld-Giessendam. We hebben de bestaande tourniquet vervangen voor onze compacte tourniquet uit de Design Series. De lezer voor de ingaande controle van Logifit is fraai ingebouwd, de uitgang is voorlopig vrij.

 

Project in samenwerking met:

 


JSC Toptraining  –  Volendam

Project: TTR-08A & BH-02 Hekwerk

JSC Toptraining is gevestigd in het voetbalstadion van FC Volendam. Eigenaar Ruud Jacobs is hier met zijn team van Personal en Revalidatie Trainers dagelijks aan de slag om zowel topsporters als reguliere klanten optimaal te begeleiden.

Omdat er ook regelmatig rolstoelers komen sporten is ook een fraaie glazen MIVA poort geplaatst. Leden kunnen die zelf bedienen met hun NFC Tags maar zowel van uit kantoor of receptie kunnen zowel de tourniquet alsook de MIVA poort bediend worden. Het ook door ons geleverde hekwerk maakt de toegangscontrole helemaal compleet.

Omdat de toegangscontrole 5 mtr van de receptie geplaatst moest worden was een optimale voorbereiding vereist voor alle bekabeling. De architect kon dmv van de technische tekeningen van PERCo deze kabelgoten onder de vloer goed intekenen.Via een buis van 5 cm diameter die de aannemer heeft gelegd heeft de installateur op onze aanwijzigingen alle kabels getrokken. Onze monteurs hebben vervolgens alles gemonteerd, aangesloten en getest.

 


Lijfkracht  –  Wormer en Zaandam

Project: TTR-08A

De 2 vestigingen van Lijfkracht zijn beide gevestigd in prachtig gerestaureerde pakhuizen, direct aan de Zaan.

In zo’n mooie omgeving is het lekker sporten en de beide eigenaren hebben dan ook gekozen voor een aanpak en begeleiding van de klanten die daar bij past.

De kaartlezers van Boss hebben we keurig ingebouwd en omdat de tourniquets met de rug naar het receptiemeubel staan kon de bekabeling redelijk eenvoudig door het meubel gevoerd worden.

Opmerking: de overleven ruimte tussen tourniquet en meubel wordt door de clubs zelf nog dicht gemaakt. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat

In samenwerking met:


RGYM  –  Beverwijk

Project: TTR-08A

Giancarlo Florio en zijn team van RGYM in Beverwijk hebben nu minder werk aan de toegang-controle want leden moeten nu zelf registreren bij de toegangspoort. Hun visie is om mensen echt te helpen met het behalen van hun doelen en zo kunnen dus zo nog meer tijd besteden aan hun leden. We hebben ons populairste compacte tourniquet geplaatst uit de Design Series. De NFC lezer van Virtuagym is ingebouwd door onze Technische dienst en ook de aansturing vanuit Virtuagym is door ons ingesteld zodat bij oplevering ook alles echt functioneert.

In samenwerking met:

 


The Training Club   –  Dedemsvaart

 

Project: TTR-08A

The Training Clubs in Dedemsvaart en Genemuiden zijn 2 mooie centra waar de leden terecht kunnen voor Fitness, Groepslessen en Personal Training.  In Dedemsvaart hebben we een compacte PERCo TTR-08A geplaatst en ook alle randapparatuur aangesloten op Virtuagym. In Genemuiden hebben we een bestaande tourniquet nagekeken en aangesloten, ook op Virtuagym.

 

In samenwerking met:

 


SportivaLife  –  Nederweert

 

Project: TTR-08A

SportivaLife is een full service fitness centrum in Nederweert met een groot aanbod in groepslessen, fitness en small group training. SportivaLife is gespecialiseerd in Progress Fitness geven en werkt actief samen met fysiotherapie.

Wij hebben eerst een ontwerp gemaakt dat ook aan de leden getoond is om ze aan het idee te laten wennen dat er op korte termijn een toegangscontrole systeem wordt geplaatst ipv een vrije doorgang. We hebben de kaartlezer van Virtuagym ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan de kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

Het opvullen van de vrije ruimte wordt door het centrum zelf geregeld. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat, zie een voorbeeld bij onze klant JSC Toptraining.

In samenwerking met:


Kenny Evers –  Voorburg

 

Project: TTR-08A

Sportschool Kenny Evers is gevestigd in Sportcentrum Forum Kwadraat in Voorburg. Kenny en zijn team geven door een groot aanbod van lessen alle aandacht aan de leden.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

Het opvullen van de vrije ruimte wordt door het centrum zelf geregeld. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat, zie een voorbeeld bij onze klant JSC Toptraining.

 

In samenwerking met:


Vital Fitness  –  Delft

 

Project: TTR-08A

Vital Fitness noemt zich de schoonste, voordeligste en gezelligste sportschool van Delft.

Bij Vital Fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen en in combinatie met het RVS hekwerk is er een fraaie, open entree gecreëerd.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

 


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441