SAG, PERCo.shop is de importeur en regelt ook de installatie van PERCo toegangspoorten. Koop zowel als Lease. Tourniquets, draaikruizen, draaipoorten, draaikruis, miva, zwenkpoorten, mindervalidenpoorten, lage poorten , manshoge poorten en ook toiletoplos

PERCo Hoge draaipoorten

De mans hoge draaipoorten zijn ontworpen voor volledige en veilige sluiting van een doorgang en worden gebruikt voor de controle van toegang op locaties met hoge eisen aan veiligheid, zowel binnen als buiten.

De veiligheidspoorten bieden maximale veiligheid voor binnen- en buitentoepassingen en kunnen worden gebruikt in combinatie met de hoge draaipoorten om toegang voor rolstoelgebruikers, fietsen en andere grote voorwerpen mogelijk te maken.

PERCo hoge draaipoorten en veiligheidspoorten zijn gemaakt van staal met een sterke poedercoating. Gemaakt voor intensief gebruik en inclusief de standaard PERCo 5 jaar fabrieksgarantie! Meer informatie: leon@sagonline.nl

 

Wij hebben dit model op diverse locaties geïnstalleerd, klik op onderstaande button voor locaties, afbeeldingen en informatie.


Modellen


RTD-16.2


RTD-20.2


RTD-Hoog hekwerk en deur