SAG, PERCo.shop is de importeur en regelt ook de installatie van PERCo toegangspoorten. Koop zowel als Lease. Tourniquets, draaikruizen, draaipoorten, draaikruis, miva, zwenkpoorten, mindervalidenpoorten, lage poorten , manshoge poorten en ook toiletoplos

Saniwalker maakt uw toiletruimte rendabel en zorgt ervoor dat klanten tegen betaling een bezoek kunnen brengen aan uw toiletruimte. U reguleert zo uw bezoekersaantallen en in ruil daarvoor krijgen klanten schone, verzorgde toiletten.


Kijk hier voor de werking


Eenvoudig in gebruik

De nieuwe Saniwalker Just Pay is voorzien van alle technieken om zowel met muntgeld als contactloos te betalen met de bankpas. Geen aparte betaalautomaat meer nodig dus. De Saniwalker Just Pay verstrekt geen tegoedbonnen maar voor de rest zijn er alleen maar voordelen:

  • Gemakkelijk en snel toegang voor de klant.
  • Geen klanten die de automaat niet begrijpen, tegoedbonnen vergeten mee te nemen of een tegoedbon krijgen die ze op dat moment niet nodig hebben.
  • Contactloos betalen is inmiddels zo ingeburgerd dat klanten het zullen waarderen dat dit nu ook beschikbaar is wanneer ze hoge nood hebben.
  • Minder contante geldstroom die verwerkt moet worden.
  • Veel lagere investering dan voorheen!
  • Minder onderhoud en 5 jaar garantie op de draaipoort.

Wat levert een Saniwalker op:

De omzetcijfers zijn spectaculair. Om u een idee te geven te geven wat we hebben gezien bij onze klanten:

Als een toiletruimte 10 uur per dag en 21 dagen per maand open is, en er komen gemiddeld 6 klanten per uur naar de toiletruimte, levert dit een omzet per jaar op van € 7.560,-


De investeringen voor een compleet Saniwalker JustPay systeem:

Koop: € 4.950,= of SAG Leisure Lease € 179,= per maand (48 maanden met overname na afloop)

SAG, PERCo.shop is de importeur en regelt ook de installatie van PERCo toegangspoorten. Koop zowel als Lease. Tourniquets, draaikruizen, draaipoorten, draaikruis, miva, zwenkpoorten, mindervalidenpoorten, lage poorten , manshoge poorten en ook toiletoplos

Goed om te weten:

De Saniwalker Just Pay is ook verkrijgbaar in een versie met uitsluitend muntinworp maar de voordelen van versie met de zogenaamde Cashless Vending Terminal voor contactloos betalen voor de klant zijn overduidelijk. Er is geen winkel meer te vinden die dit niet aanbied voor hun klanten.

 

Wij zorgen voor de informatie voor het bestellen van deze zogenaamde Cashless Terminal van Payter.

Het inbouwen van de apparatuur en het installeren van de complete set op locatie wordt door ons verzorgd.

Voor de Cashless Vending Terminal is een eenmalige investering gemoeid en een maandelijks abonnement. Deze bedragen worden rechtstreeks gefactureerd door de dienstverlener. De transactiekosten voor alle betalingen worden rechtstreeks via European Merchant Services doorbelast.